Εθνική: Τεστ με Ονδούρα με πολλές δοκιμές από τον Φαν'τ Σιπ

Εθνική: Τεστ με Ονδούρα με πολλές δοκιμές από τον Φαν'τ Σιπ
Photo Credits: INTIME

Η Ελλάδα υποδέχεται την Ονδούρα σε φιλική αναμέτρηση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λίγες μέρες μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με την Ισπανία, για την πρώτη αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, η Ελλάδα υποδέχεται στην Τούμπα την Ονδούρα σε φιλική αναμέτρηση ενόψει του αγώνα με την Γεωργία την Τετάρτη, στο ίδιο γήπεδο.

Ο Τζον Φαν’τ Σιπ αναμένεται να πραγματοποιήσει αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, σε σχέση με τον αγώνα της Πέμπτης, καθώς θέλει να δοκιμάσει όλα τα πρόσωπα που έχει στη διάθεσή του.

Καταρχήν, σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Τζόλη σε αυτήν, αριστερά, στη θέση, δηλαδή, όπου αγωνίζεται και στον ΠΑΟΚ. Ο Φαν’τ Σχιπ, εξάλλου, θα αλλάξει το σύστημα από 4-3-3 και η «γαλανόλευκη» θα «κατέβει» με 4-2-3-1 και κανονικό φορ, τον Γιώργο Γιακουμάκη.

Από εκεί και πέρα, θέση βασικού διεκδικούν ο Φορτούνης στη μεσοεπιθετική τριάδα, ο Γιαννούλης, που προπονήθηκε κανονικά χθες, στο αριστερό άκρο της άμυνας, αλλά και ο Μαυρίας στο δεξί. Διούδης ή Καπίνο, επίσης, θα αντικαταστήσουν τον Βλαχοδήμο, ενώ στο κέντρο πιθανότητες να ξεκινήσει έχει ο Ανδρούτσος.

Η αναμέτρηση της Ελλάδας με την Ονδούρα θα ξεκινήσει στις 17:00 και θα μεταδοθεί απευθείας από το Cosmote Sport1 και το Open TV.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X