Φερνάντο Σάντος: Ισοπαλία στο 1.000ο ματς του ως προπονητής (VIDEO)

Πίκραναν τον Φερνάντο στο ντεμπούτο του
Photo Credits: INTIME

Δεν έπαιξε o Κρίστιτσιτς στο 2-2 με την Πορτογαλία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Σερβία δεν νίκησε την Πορτογαλία, αλλά το 2-2 που πήρε στο «Ράικο Μίτιτς» του Βελιγραδίου ήταν επιτυχία. Οι γηπεδούχο βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0 στο 36′ κι όλα έμοιαζαν χαμένα.

Με ψυχή, θέληση και σωστές αλλαγές από τον προπονητή Ντράγκαν Στοΐκοβιτς κατάφεραν και πήραν το βαθμό στο πλαίσιο του πρώτου ομίλου των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι. Το ταλέντο της έκανε τη διαφορά με τον Μπερνάρδο Σίλβα να συνεργάζεται με τον Ντιόγκο Ζότα και τον επιθετικό της Λίβερπουλ να κάνει το 1-0 στο 11′.

Ο ίδιος πανηγύρισε και το δεύτερο γκολ των φιλοξενούμενων. Σέντρα του Σέντρικ Σοάρες από τα δεξιά κι ο Ζότα με κεφαλιά έγραψε το 2-0 στο 36′.

Οταν οι δύο ομάδες πήγαν στ’ αποδυτήρια για την ανάπαυλα, οι Πορτογάλοι είχαν αγκαλιάσει το τρίποντο. Τίποτα δεν προμήνυε αυτό που συνέβη στο δεύτερο 45λεπτο.

Χαλάρωσε η Πορτογαλία, ανέβασε ρυθμό η Σερβία με την είσοδο του Ράντονιτς να κάνει τη διαφορά. Δύο ασίστ έδωσε ο μέσος της Χέρτα Βερολίνου – στον Μίτροβιτς στο 46′ και στον Κόστιτς στο 60′.

Μέσα σε λίγα λεπτά οι τρεις βαθμοί έγιναν ένας.

Στο 93ο λεπτό σκόραρε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά ο επόπτης δεν είδε ποτέ ότι η μπάλα είχε περάσει μισό μέτρο τη γραμμή…

Ο Νέναντ Κρίστιτσιτς της ΑΕΚ δεν αγωνίστηκε ούτε σε αυτό ματς.

ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ 2-2 ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ Ο ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΣΑΝΤΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΑ ΧΙΛΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΩΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ 1988. ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΣΤΙΣ ΕΣΤΟΡΙΛ, ΠΟΡΤΟ, ΑΕΚ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ Λ., ΜΠΕΝΦΙΚΑ, ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ!

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X