ΑΕΚ: Οι στόχοι για το καλοκαίρι -Οι 5+1 θέσεις

ΑΕΚ: Οι στόχοι για το καλοκαίρι -Οι 5+1 θέσεις
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ έχει μπει ήδη σε διαδικασία ώστε να ψάξει από τώρα να βρει τους παίκτες που χρειάζεται για το καλοκαίρι. Και δεν είναι λίγοι…

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την ΑΕΚ οι θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση είναι πολλές. Και συγκεκριμένες μετά τα όσα είδαμε φέτος… Και το δείγμα αγώνων πλέον είναι αρκετό.

Ο χρόνος είναι λίγος για τόσες και τόσο κομβικές θέσεις. Για αυτό χρειάζεται καλό και στοχευμένο scouting, ανθρώπους με εμπειρία και επαφές, ώστε να ανοίξουν πόρτες και να γίνουν deal που χρειάζεται πολύ και γρήγορα το κλαμπ. Αλλωστε ο Δημήτρης Μελισσανίδης έκανε την εκκίνηση των μεγάλων αλλαγών στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ εδώ και 2 μήνες και όλα προχωρούν με ορίζοντα το καλοκαίρι.

Η αλήθεια είναι ότι το πιο σημαντικό ζήτημα είναι αυτό του προπονητή. Η Ενωση πρέπει να αποφασίσει άμεσα τι θα γίνει με τον Μανόλο Χιμένεθ. Αν μείνει ή όχι. Η συμφωνία μαζί του τον Δεκέμβριο του 2020 έκανε λόγο για συμφωνία 1,5 έτους, αλλά αυτά είναι… θεωρία στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Δεν είναι μυστικό ότι η ΑΕΚ ψάχνεται και για προπονητή, ώστε να είναι έτοιμη και πολύ γρήγορα σε κάθε περίπτωση. Τι σημαίνει αυτό; Οτι πολύ πριν τελειώσει η σεζόν προς τα τέλη Μαΐου, θα έχει αποφασίσει για τον άνθρωπο που θα χτίσει την νέα ΑΕΚ. Αυτή που θα μπει στο νέο γήπεδο.

Οι θέσεις που ψάχνει η ΑΕΚ

Ομως μέχρι τότε η ΑΕΚ κινείται δυναμικά στο κομμάτι των μεταγραφών. Ηδη καταγράφηκε το ταξίδι του Στάθη Ταυλαρίδη στη Γαλλία, όπως αποκάλυψε το enwsi.gr, και δεν είναι το μόνο. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η Ενωση ψάχνει για τερματοφύλακα, κεντρικό αμυντικό, αριστερό μπακ, δεξί μπακ (το ψάχνει έντονα η ΑΕΚ), αριστερό χαφ ή εξτρέμ και περιμένει τι θα γίνει στην υπόθεση του Νέλσον Ολιβέιρα και αν θα χρειαστεί να πάρει και σέντερ φορ. Για αριστερά στην επίθεση δεν είναι ξεκάθαρο αν αποκτηθεί ακραίος ή ένας παίκτης με οργανωτικά χαρακτηριστικά για να στηρίζει και τον Πέτρο Μάνταλο που υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2024. Και λόγω Τάνκοβιτς-Αλμπάνη δεν αποκλείεται να είναι ένας παίκτης που θα παίζει και κάθετο ποδόσφαιρο για να βοηθά στην ανάπτυξη.

Ηδη ο Παναγιώτης Κονέ, ο Στάθης Ταυλαρίδης, ο Γιάννης Παπαδημητρίου και ο Φανούρης Γουνδουλάκης έχουν ξεκινήσει την εντατική δουλειά και τσεκάρονται συνεχώς περιπτώσεις παικτών που ενδιαφέρουν έντονα.

Και σύντομα θα προκύψουν και οι πρώτες επαφές. Πάντως, από το ρεπορτάζ βγαίνει ότι η ΑΕΚ θέλει κάτι πολύ καλό στο κέντρο της άμυνας από την Γαλλία ενόψει της νέας σεζόν για την θέση του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι που είτε θα σταματήσει το ποδόσφαιρο, είτε δεν θα συνεχίσει στην ΑΕΚ, είτε θα συνεχίσει σε διαφορετικό ρόλο.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X