5.000 Ολλανδοί χωρίς μάσκες και με μπύρα στο χέρι παρακολουθούν από το γήπεδο την Εθνική τους (VIDEO)

5.000 Ολλανδοί χωρίς μάσκες και με μπύρα στο χέρι παρακολουθούν από το γήπεδο την Εθνική τους (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ώρα που στην Ελλάδα τα πάντα είναι κλειστά στην Ολλανδία 5.000 οπαδοί παρακολουθούν από κοντά την Εθνική τους, χωρίς μάλιστα να φορούν μάσκες.

Η επιστροφή στην κανονικότητα και στο ποδόσφαιρο βρίσκεται ίσως όλο και πιο κοντά. Τουλάχιστον ένα όμορφο δείγμα αυτής παρουσιάστηκε στη “Γιόχαν Κρόιφ Αρένα”. Βασικά δεν είναι βέβαιο εάν πρόκειται πράγματι για κάτι όμορφο ή κάτι επικίνδυνο. Με τα κρούσματα του κορονοϊού στη χώρα για το Σάββατο να φτάνουν τα 8.700, οι Ολλανδοί έστειλαν κόσμο στο γήπεδο για το ματς κόντρα στη Λετονία.

Η εικόνα ήταν παράταιρη με την εποχή, καθώς κανείς δεν φορούσε μάσκα, είχαν μπύρες στα χέρια και γενικά το ζούσαν κανονικά, γηπεδικά, με τον κλασικό τρόπο. Η αλήθεια είναι ότι οι εν λόγω τυχεροί είχαν κάνει πρώτα τεστ και είχαν βρεθεί αρνητικοί, αλλά και πάλι προκαλεί τεράστια εντύπωση το να τους βλέπεις να διασκεδάζουν και πάλι τη γηπεδική ζωή τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X