Ο Μελισσανίδης το είπε και το έκανε: «Δεν υπάρχει χούντα που δεν έχει πέσει»!

Ο Μελισσανίδης το είπε και το έκανε: «Δεν υπάρχει χούντα που δεν έχει πέσει»!

Ο Ενωσίτης αναδεικνύει το μέγεθος της νίκης της ΑΕΚ και του Μελισσανίδη στις εκλογές της ΕΠΟ, κόντρα σε όλους και σε όλα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ημερολόγιο έδειχνε 20 Νοεμβρίου του 2014. Σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα. «Ολοι ξέρετε τι γίνεται αλλά φοβάστε. Σας λέω όμως ότι δεν υπάρχει χούντα στον πλανήτη που δεν έχει πέσει. Ετσι θα πέσει και αυτή σας το λέω», έλεγε τότε ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ. Τα χρόνια πέρασαν, η χούντα έπεσε και σήμερα πιστοποιήθηκε, ότι τα απομεινάρια του παρελθόντος δεν θα σηκώσουν ξανά κεφάλι.

Αλλωστε, τα είχε πει και αυτά προ επταετίας ο Μελισσανίδης: «Συμψηφισμούς εγώ δεν κάνω. Ας με κάνουν ύποπτο και ένοχο. Ας κάνουν προβοκάτσια. Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν θα μείνει στα χέρια όσων το κατέστρεψαν. Αλλοθι σε εμένα δεν θα βρουν για όσα έχουν κάνει. Ξεκίνησαν πόλεμο, θα τον έχουν. Αυτοί που κατέστρεψαν το ελληνικό ποδόσφαιρο ας κοιτάξουν στον καθρέφτη, όχι τον Μελισσανίδη», έλεγε σα να ήξερε το μέλλον και όσα θα ακολουθούσαν.

Η ΑΕΚ και ο Μελισσανίδης ήταν εκείνοι που διαδραμάτισαν καθοριστικό ρόλο στην ανατροπή της ΕΠΟ των Σαρρήδων και των Γκιρτζίκιδων. Επανέφεραν το ελληνικό ποδόσφαιρο σε συνθήκες κανονικότητας. Εριξαν το σύστημα, αλλά τώρα έκαναν κάτι ακόμα πιο σημαντικό. Δεν του επέτρεψαν να σηκωθεί ξανά, έστω και αν ήταν όλοι κόντρα: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Αυγενάκης, κάποιοι διεθνείς του 2004 που δέχθηκαν να χρησιμοποιηθούν, συν ολόκληρη την κυβέρνηση!

Οι πιέσεις ήταν αφόρητες, τα χτυπήματα συνεχόμενα. Η ΑΕΚ έπαιξε έξυπνα. Εκανε παιχνίδι τακτικής, δεν άφησε τίποτε που θα τους επιτρέψει να πιστέψουν, ότι θα κάνουν ξανά κουμάντο. Ακόμα και οι χλιαροί πανηγυρισμοί για την προεδρία Ζαγοράκη, είχαν απαντηθεί προ επταετίας επίσης από τον Μελισσανίδη. Τότε, με αφορμή την πιθανότητα να αναλάμβανε ο Καραγκούνης, είχε πει: «Θα μου άρεσε για πρόεδρος της ΕΠΟ. Καθαρό παιδί, έντιμος άνθρωπος και μεγάλος αθλητής όχι αυτούς που έχουν τόσα χρόνια τις γκρανκάσες». Το έκανε τώρα, με πρόεδρο τον Ζαγοράκη.

Ο Ενωσίτης

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X