ΑΕΚ: Ισόπαλη 5-5 η ΑΕΚ με Υδραϊκό

Εικόνες από το ΑΕΚ-Υδραϊκός
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ πήρε έναν βαθμό στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών πόλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Iσόπαλη 5-5 με τον Υδραϊκό ήρθε η ΑΕΚ για την 7η αγωνιστική της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Πόλο Ανδρών!

Οι «κιτρινόμαυροι» με παλικαρίσια εμφάνιση έδειξαν τη δυναμική τους ακόμα μία φορά και παρά την έλλειψη ρυθμού, έμειναν αήττητοι κόντρα σε μία ομάδα που φιγουράρει στην 4η θέση της βαθμολογίας.

H AEK μπήκε ιδιαίτερα νωθρή στον αγώνα, αποτέλεσμα της έλλειψης αγώνων. Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν την ευκαιρία και εκμεταλλευόμενοι κενά στην άμυνα του “Δικεφάλου” προηγήθηκαν με 0-2. Όσο περνούσε η ώρα οι “κιτρινόμαυροι” ανέβαζαν ρυθμούς και με τους Vukcevic και Βέκκο να ευστοχούν σε σουτ, ισοφάρισαν σε 2-2. Λίγο πριν τη λήξη της περιόδου, οι νησιώτες πήραν εκ νέου το προβάδισμα (2-3).

Το δεύτερο οκτάλεπτο, χαρακτηρίστηκε από καλές άμυνες και πολλά λάθη. Η “Ένωση” έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να φέρει το παιχνίδι στα ίσια και να περάσει μπροστά, με το 2-3 να μένει έως το τέλος του ημιχρόνου.

Η αστοχία συνεχίστηκε και στη γ’ περίοδο. Η ομάδα του Κωνσταντίνου Δάνδολου, αδυνατούσε να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα, αλλά παράλληλα με σκληρή αμυντική προσήλωση διατηρούσε το 0 παθητικό στην περίοδο. Τελικά, ο Υδραϊκός έκανε το 2-4, με την ΑΕΚ να απαντά αμέσως με τον Βέκκο (3-4). Οι Υδραίοι, ωστόσο, σκόραραν 1:10 πριν την εκπνοή της περιόδου (3-5).

Στο τέταρτο οκτάλεπτο, οι δύο ομάδες συνέχισαν να δίνουν βάση στην άμυνά τους. Μετά από σχεδόν 5′, οι “κιτρινόμαυροι” κατάφεραν να σκοράρουν με τον Vukcevic και να βάλουν… “φωτιά” στο παιχνίδι (4-5). Η άμυνα της ΑΕΚ συνέχισε να λειτουργεί άψογα, και 47″ πριν το φινάλε ο Vukcevic έφερε το παιχνίδι στα ίσια, με το 5-5 να είναι και το τελικό σκορ.

Επόμενος αγώνας για την ΑΕΚ, την Τετάρτη (31/03, 20:30) όταν και φιλοξενείται στο Παπαστράτειο του Πειραιά από τον Εθνικό ΟΦΠΦ για την 8η αγωνιστική της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

ΑΕΚ – Υδραϊκός 5-5
Τα οκτάλεπτα
: 2-3, 0-0, 1-2, 2-0.
ΑΕΚ (Δάνδολος): Φλέγκας, Καζάζης, Σταμέλος, Κουτσιαλής, Vukcevic 3, Κουλιεράκης, Κουρλιάφτης, Γιαννουρής, Παυλιδάκης, Στελλάτος, Βέκκος 2, Μαυρωτάς, Κατσινούλας, Ζώρζος, Παπάκος.
ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Βολτυράκης): Πωλογεώργης, Τσιρτσάκης 1, Θαλασσινός, Κοκκινάκης 1, Παπασηφάκης 2, Μακαντώνης, Μπλάνης, Αργυρόπουλος, Φώσκολος, Παπαδόγκονας, Μπεριστιάνος, Αλβέρτης 1, Πάρτσογλου, Καλαμβόκης, Χατζηγούλας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X