MasterChef: Ποια ομάδα κερδίζει τη δοκιμασία στο αποψινό επεισόδιο (VIDEO)

MasterChef: Ποια ομάδα κερδίζει τη δοκιμασία στο αποψινό επεισόδιο (VIDEO)

Δείτε ποια ομάδα κερδίζει τη δοκιμασία στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενα επεισόδιο γεμάτο ανατροπές πρόκειται να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές, το βράδυ του Σαββάτου στο MasterChef 5. Λάθη που σώζονται την τελευταία στιγμή, πιάτα που στήνονται μέσα στον πανικό και ένα κρυφά σπασμένο χέρι, ορίζουν το τελικό αποτέλεσμα.

Το επεισόδιο θα ξεκινήσει με μια τυφλή γευσιγνωσία. Μια δοκιμασία, που γίνεται ντέρμπι με τους τρεις chef, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, να ανακηρύσσουν μία μόνο ομάδα νικήτρια.

Οι τρεις διαγωνιζόμενοι της χαμένης ομάδας, θα πάρουν τις θέσεις τους πίσω από τους πάγκους της κουζίνας του MasterChef 5 και με ένα πιάτο αντιγραφής της guest chef Κωνσταντίνας Φάκλαρη, θα τα δώσουν όλα για την παραμονή τους στο ριάλιτι μαγειρικής.

Σύμφωνα με τα spoilers, η μπλε ομάδα θα βγει στον τάκο. Η Μαρίνα, η Κωνσταντίνα και ο Πάνος θα είναι οι υποψήφιοι για αποχώρηση και σύμφωνα με τα spoilers, ένα από τα δυο κορίτσια θα αποχωρήσει από το παιχνίδι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X