Ιβιτς: «Ο Σάντος δίνει έμφαση στην άμυνα»

Ιβιτς: «Ο Σάντος δίνει έμφαση στην άμυνα»
Photo Credits: INTIME

Ο Ιλια Ιβιτς μίλησε για τον Φερνάντο Σάντος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Σερβία υποδέχεται την Πορτογαλία για την 2η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κύπελλου και ο Ιλια Ιβιτς μίλησε για τον προπονητή των «Ιβήρων», Φερνάντο Σάντος, με τον οποίον είχαν συνεργαστεί στην ΑΕΚ.

«Το στυλ του είναι τέτοιο που φροντίζει κάθε λεπτομέρεια και έτσι προετοιμάζει την ομάδα. Δεν είναι μυστικό ότι δίνει τη μεγαλύτερη προσοχή στην άμυνα, επειδή θέλει να υπερασπιστεί το μηδέν και ότι οι παίκτες του χρησιμοποιούν ένα λάθος για να νικήσουν με ένα ελάχιστο αποτέλεσμα. Έκανε όνομα με τέτοιο στιλ και πέτυχε εξαιρετικά αποτελέσματα, ειδικά με την Πορτογαλία» δήλωσε ο Ιλια Ιβιτς.

«Μπορώ να πω ότι είχα την τύχη στην καριέρα μου να δουλέψω μαζί του τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και αργότερα ως αθλητικός διευθυντής. Είναι μια εκπληκτική προσωπικότητα ποδοσφαίρου, με υψηλή αθλητική κουλτούρα και εξαιρετική εμπειρία. Ήταν χαρά μου να δουλεύω μαζί του και το απόλαυσα εξίσου, τόσο ως παίκτης όσο και ως επίσημος. Το θυμάμαι ως μια όμορφη μνήμη!» πρόσθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X