H AEK κόντρα στον Άρη στη Θεσσαλονίκη για να συνεχίσει νικηφόρα στο πρωτάθλημα (17:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

H AEK κόντρα στον Άρη στη Θεσσαλονίκη για να συνεχίσει νικηφόρα στο πρωτάθλημα (17:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα

Ακόμα μια… επικίνδυνη αποστολή για την ΑΕΚ στη σεζόν, με την Βασίλισσα να αντιμετωπίζει τον Άρη (17:00, ΕΡΤ3, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα την διατηρήσει ψηλά στη βαθμολογία.

Να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, μετά τις ήττες του BCL θέλει η ΑΕΚ. Η Βασίλισσα μετά τα ταξίδια σε Στρασβούργο και Νίζνι Νόβγκοροντ ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον Άρη έχοντας μόνο ένα στόχο, τη νίκη.

Ξανά κόντρα στα προβλήματα η ΑΕΚ

Η Ένωση έρχεται από δύο βαριές ήττες στο BCL και μάλιστα εκτός έδρας, αφού με διαφορά μικρότερη των 48 ωρών έπαιξε στη Γαλλία με τη Στρασμπούρ και στη Ρωσία με τη Νίζνι, κάνοντας μεγάλη προσπάθεια κόντρα σε δύο πολύ δυνατές ομάδες, αλλά και κόντρα στα προβλήματά της.

Αυτό θα είναι το τρίτο ματς σε έξι μέρες για την ΑΕΚ και αν συνυπολογίσουμε και τα προβλήματα (εκτός είναι οι Μορέιρα, Σλότερ και Γόντικας, πιθανότατα ο Μαυροειδής και αμφίβολοι οι Ζήσης και Γιάνκοβιτς), τότε αντιλαμβανόμαστε ότι είναι μία δύσκολη περίοδος για τους «κιτρινόμαυρους».

Χωρίς άγχος ο Άρης

Οι Θεσσαλονικείς έχουν σχεδόν εξασφαλίσει την παραμονή τους στην κατηγορία, ενώ δεν έχουν και αγωνιστικά προβλήματα, πλην των νεαρών Σιδηροηλία και Τσιρογιάννη. Ο Σάββας Καμπερίδης περιμένει οι παίκτες του να δείξουν ανταγωνιστικό πρόσωπο για ακόμα ένα παιχνίδι και να παλέψουν για το θετικό αποτέλεσμα.

Ο Άρης έχει στις τάξεις του παίκτες όπως ο Τσάλμερς, ο Κουζέλογλου,, ο Λιτλ, ο Μιλόσεβιτς και θέλει να παλέψει για το θετικό αποτέλεσμα που θα τον ανεβάσει ακόμα περισσότερο βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά.

Το enwsi.gr θα σας μεταφέρει όλα όσα συμβούν στην αναμέτρηση της ΑΕΚ κόντρα στον Άρη καθώς και το τρίτο ημίχρονο του αγώνα.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X