UEFA: Σκέψεις για τελικό του Champions League με τουλάχιστον 9.000 θεατές

UEFA: Σκέψεις για τελικό του Champions League με τουλάχιστον 9.000 θεατές
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με αγγλικό Μέσο, στην UEFA, υπάρχουν σκέψεις για διεξαγωγή του τελικού του Champions League με την παρουσία κόσμου!

Ο φετινός τελικός του Champions League έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στις 29 Μαΐου στο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης κι η Daily Mail τονίζει ότι η UEFA έχει στα σκαριά της πλάνο, σύμφωνα με το οποίο θα υπάρχει η παρουσία θεατών.

Συγκεκριμένα, το εν λόγω ρεπορτάζ τονίζει ότι οι δύο ομάδες που θα φτάσουν μέχρι το τέλος της φετινής διοργάνωσης θα μοιραστούν 9.000 εισιτήρια, τα οποία ο κόσμος θα προμηθευτεί ηλεκτρονικά, έτσι ώστε να μην υπάρξει ο κίνδυνος συνωστισμού και άρα η εξάπλωση του κορονοϊού.

Το Ατατούρκ μπορεί να φιλοξενήσει 75.415 θεατές συνολικά αλλά φυσικά και δεν θα το δούμε γεμάτο. Ίσως γίνει χρήση του 30 ή του 50% αλλά και πάλι όλα θα εξαρτηθούν από την απόφαση που θα πάρει η τουρκική Κυβέρνηση, δηλαδή ο Ταγίπ Ερντογάν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X