Εννιάχρονος έκανε δώρο νέα ποδοσφαιρικά παπούτσια σε συμμαθητή του

Εννιάχρονος έκανε δώρο νέα ποδοσφαιρικά παπούτσια σε συμμαθητή του
Photo Credits: INTIME

Σε μία πολύ όμορφη χειρονομία ανθρωπιάς προέβη ένας 9χρονος στην Αγγλία.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Να πάρει στον φίλο του νέα ποδοσφαιρικά παπούτσια επειδή αυτός δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να τα αποκτήσει αποφάσισε ένας 9χρονος στην Αγγλία.

 

Ο μικρός Ζέιβερ αποφάσισε να κάνει δώρο στον φίλο του Έρικ ένα ζευγάρι ποδοσφαιρικά παπούτσια, καθώς ο δεύτερος δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να αγοράσει καινούργια, με συνέπεια στους αγώνες να φοράει αυτά της προπόνησης.

«Τα παπούτσια του Έρικ χαλούσαν όλο και πιο πολύ, ώσπου τελικά καταστράφηκαν εντελώς και την επόμενη φορά πήγε για ποδόσφαιρο με τα παπούτσια προπόνησης. Κάποια παιδιά το σχολίασαν και τον ρώτησαν γιατί δεν είχε ποδοσφαιρικά

Όταν γυρίσαμε σπίτι, ο Ζέιβιερ με ρώτησε γιατί φορούσε παπούτσια προπόνησης και του εξήγησα ότι ίσως να είχαν χαλάσει τα ποδοσφαιρικά και δεν μπορούσε αμέσως να πάρει καινούρια.

Ο Ζέιβιερ με ρώτησε αν μπορούσε να πάρει αυτός παπούτσια στον Έρικ από το χαρτζιλίκι που του έδινε ο παππούς του τον τελευταίο μήνα. Όντως, με 17 λίρες του πήρε παπούτσια και μετά βρέθηκαν στο πάρκο που παίζουν μαζί μπάλα. Μόλις ήρθε ο Έρικ με το ποδήλατο του εξεπλάγην όταν πήρε το δώρο από τον Ζέιβιερ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πατέρας του Ζέιβιερ.

Στο τέλος της ημέρας ο 9χρονος ήταν πολύ χαρούμενος, καθώς όπως είπε στον μπαμπά του το να βοηθάς άλλους, σε κάνει να νιώθεις καλά. Μάλιστα ο ίδιος υποστήριξε ότι έμπνευση για την κίνηση του αυτή αποτέλεσε ο παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Μάρκους Ράσφορντ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X