Ολυμπιακός: Ξεκαθαρίζει τη Δευτέρα του Σεμέδο ενόψει ΑΕΚ

Ολυμπιακός: Ξεκαθαρίζει τη Δευτέρα του Σεμέδο ενόψει ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την προσεχή Δευτέρα (29/3) αναμένεται να ξεκαθαρίσει το εάν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του ο Ρούμπεν Σεμέδο.

Στην αποθεραπεία των Αχμέντ Χασάν, Ματιέ Βαλμπουενά και Ρούμπεν Σεμέδο είναι στραμμένη η προσοχή όλων στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού. Οι τρεις παίκτες βρίσκονται στο στάδιο της επιστροφής, προκειμένου να ενισχύσουν τους «ερυθρόλευκους» για τις εναπομείναντες υποχρεώσεις τους τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο Κύπελλο.

Ο Χασάν ο οποίος είχε χτυπήσει στον εκτός έδρας αγώνα με την Λάρισα και δεν είχε αγωνιστεί στα ματς με Άρσεναλ και Άρη δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση και αναμένεται να είναι έτοιμος για το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ απέναντι στην ΑΕΚ.

Το ίδιο ισχύει και για τον Βαλμπουενά, ο οποίος δείχνει να είναι καλά εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρησης κόντρα στην Ένωση. Σε ότι έχει να κάνει με τον Σεμέδο, ο Πορτογάλος στόπερ έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που αντιμετώπιζε στον έσω πλάγιο σύνδεσμο, κάτι που είχε σαν συνέπεια την Παρασκευή (26/3) να προπονηθεί κανονικά. Ωστόσο το ιατρικό επιτελείο στις αρχές της προσεχούς εβδομάδας αναμένεται να κρίνει το εάν είναι σε θέση να αγωνιστεί ή όχι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X