Εθνική: Φουλ... επίθεση με Γεωργία -Φανέλα βασικού στον Γιακουμάκη

Εθνική: Φουλ... επίθεση με Γεωργία -Φανέλα βασικού στον Γιακουμάκη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Εθνική αναμένεται να αγωνιστεί με… επιθετικό σύστημα απέναντι στην Γεωργία.

Ο Τζον Φαν’τ Σχιπ επέλεξε ένα άκρως αμυντικό σχήμα κόντρα στην Ισπανία και στο τέλος δικαιώθηκε, αφού η Εθνική κέρδισε έναν πολύτιμο βαθμό στην πιο δύσκολη έδρα του ομίλου.

Η ψυχολογία βρίσκεται στα ύψη και ο Ολλανδός τεχνικός αναμένεται να κάνει αλλαγές σε πρόσωπα και σύστημα ενόψει του αγώνα με την Γεωργία (31/3).

Το 4-3-3 θα μετατραπεί σε 4-2-3-1, με τον Μπακασέτα να επιστρέφει σε ρόλο «δεκαριού» μπροστά από τους Ζέκα και Μπουχαλάκη. Ο Τζολης αναμένεται να πάρει θέση στα εξτρέμ, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τον Γιακουμάκη στο «9». Από εκεί και πέρα, ο Γιαννούλης συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες για να παίξει ως βασικός στα αριστερά της άμυνας και δεν αποκλείεται να υπάρξει αλλαγή και στην… απέναντι μεριά, αφού ίσως προτιμηθεί ο Ανδρούτσος αντί του Μπακάκη.

Σε κάθε περίπτωση, η Εθνική θα αγωνιστεί με εντελώς διαφορετική νοοτροπία, αφού το ματς με την Γεωργία είναι στα… κυκλωμένα για νίκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X