Η Ντόρτμουντ έχει ως τιμή «εκκίνησης» για Χάαλαντ τα 180.000.000 ευρώ!

Η Ντόρτμουντ έχει ως τιμή «εκκίνησης» για Χάαλαντ τα 180.000.000 ευρώ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ είναι ο Νο1 στόχος για όλες τις μεγάλες ευρωπαικές ομάδες και η Ντόρτμουντ όρισε την τιμή «εκκίνησης» για οποιαδήποτε ενδιαφέρεται για τον Νορβηγό στα 180.000.000 ευρώ!

Σύμφωνα με το ESPN, η γερμανική ομάδα βλέποντας πως το ενδιαφέρον για τον Χάαλαντ είναι τεράστιο, αφού είναι στην λίστα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Μάντσεστερ Σίτι, της Παρί, της Τσέλσι, της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ, ενώ δεν αποκλείεται να προστεθούν και άλλοι «μνηστήρες», θεωρεί πως με 180 εκ. ευρώ μπορεί να πει το ναι στην παραχώρηση του Νορβηγού.

Η Ντόρτμουν γνωρίζει πως αυτό το καλοκαίρι θα είναι η τελευταία της ευκαιρία για να κερδίσει όσα περισσότερα χρήματα μπορεί από τον Χάαλαντ μιας και πριν το καλοκαίρι του 2022, ενεργοποιείται ένας όρος στο συμβόλαιο του Χάαλαντ, βάση του οποίου υπάρχει ρήτρα για τον Νορβηγό στο ύψος των 75 εκ. ευρώ. Η διαφορά είναι τεράστια αλλά όποιος θέλει να πάρει φθηνότερα τον Χάαλαντ θα πρέπει να περιμένει για ακόμα έναν χρόνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X