Πρόταση 80 εκ. ευρώ της Γιουνάιτεντ στη Ατλέτικο για Μάρκος Λιορέντε

Πρόταση 80 εκ. ευρώ της Γιουνάιτεντ στη Ατλέτικο για Μάρκος Λιορέντε
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει διακαώς να κλείσει σύντομα το θέμα του Μάρκος Λιορέντε και έτσι κατέθεσε πρόταση 80 εκ. ευρώ στην Ατλέτικο για την απόκτηση του.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «AS» οι Άγγλοι επικοινώνησαν με τους «ροχιμπλάνκος» και κατέθεσαν την πρόταση των 80 εκ. ευρώ, ποσό που αλλάζει τα δεδομένα. Κι αυτό γιατί η Ατλέτικο δεν είχε στα πλάνα της την παραχώρηση του διεθνή αμυντικού, αλλά με ένα ποσό στα 80 εκ. ευρώ, δείχνει πλέον να το καλοσκέφτεται μιας και τα οικονομικά της δεν είναι και στο καλύτερο σημείο.

Βέβαια όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα, το πρόβλημα δεν είναι τόσο η Ατλέτικο, όσο ο Λιορέντε ο οποίος δεν θέλει να φύγει από την Μαδρίτη, μάλιστα έχει ξεκινήσει την κατασκευή νέου σπιτιού και είναι πρόθυμος να δεχθεί ακόμα και μείωση αποδοχών για να βοηθήσει την Ατλέτικο και να μην πουληθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X