Παπασταμάτης: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο από την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού»

Εικόνες από το ΑΕΚ-Νέβα Αγίας Πετρούπολης
Photo Credits: INTIME

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ Σταμάτης Παπασταμάτης μίλησε για την πρόκριση της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ προκρίθηκε στα ημιτελικά EHF European Cup και πλέον ετοιμάζεται για τις επόμενες «μάχες» της με στόχο φυσικά να φτάσει στον μεγάλο τελικό.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ Σταμάτης Παπασταμάτης μετά το τέλος του αγώνα ξεκαθάρισε για μια ακόμη φορά πως μοναδικός στόχος είναι η κατάκτηση του τροπαίου.

«Φέτος είχαμε βάλει σαν στόχο να κάνουμε μεγάλη πορεία στην Ευρώπη. Πλέον είμαστε στα ημιτελικά, με την δεύτερη νίκη μας και ευελπιστούμε με δύο πολύ καλές εμφανίσεις, αντάξιες της ομάδας μας, να βρεθούμε στον τελικό. Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο από την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου. Η ΑΕΚ είναι μαθημένη στις δυσκολίες και θα πετύχει τους στόχους της. Ονειρο μας είναι να αποκτήσουμε το δικό μας γήπεδο και να παίξουμε σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μεγαλύτερη από αυτή στην οποία παίρνουμε μέρος φέτος. Η πανδημία μας έφερε πίσω, αλλά, η ΑΕΚ θα έχει το δικό της γήπεδο. Που θα είναι αυτό; Αυτό θα αποτελέσει έκπληξη που ακόμα δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε » δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X