Κώστας Τσίλης: «Από το που πάμε με τους Μπακασέτες, στο που πάμε χωρίς τους Μπακασέτες» (VIDEO)

Κώστας Τσίλης: «Από το που πάμε με τους Μπακασέτες, στο που πάμε χωρίς τους Μπακασέτες» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το σχόλιο του Κώστα Τσίλη για την επικαιρότητα της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σαββατοκύριακο χωρίς ΑΕΚ και με Εθνικές ομάδες αυτό που έρχεται.

Ο Κώστας Τσίλης στο σημερινό σχόλιο για την ΑΕΚ υποστηρίζει πως σε αυτό το χρονικό σημείο δεν είναι καλό για την Ενωση να μην γίνεται δουλειά στα Σπάτα εξαιτίας της απουσίας παικτών στις τέσσερις γωνιές του κόσμου, αλλά και πως δεν είναι καλό να υπάρχει άγχος μην τραυματιστεί κάποιος παίκτης ή κολλήσει κορωνοϊό.

Παρόλα αυτά είναι ωραίο να βλέπεις παίκτες της ΑΕΚ να αγωνίζονται με τις Εθνικές τους και να τα πηγαίνουν καλά, όπως ο Λιβάι Γκαρσία.

Επιπλέον ο Κώστας Τσίλης αναφέρεται και στην Εθνική Ελλάδας και στην περίπτωση του Τάσου Μπακασέτα, τονίζοντας πως κάθε φορά που θα τον βλέπουμε θα φέρνουμε στο μυαλό μας πως ο οργανισμός ΑΕΚ άφησε ένα παιδί να θέλει να φύγει από μία ομάδα που θεωρούσε οικογένεια του.

Το σχόλιο για την ΑΕΚ

Δείτε το σημερινό σχόλιο του αρθρογράφου του enwsi.gr Κώστα Τσίλη για την ΑΕΚ:

Οι δημοσιογράφοι του enwsi.gr μεταφέρουν την άποψη τους για τα θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα της ΑΕΚ, σας δίνουν διαφορετική οπτική των πραγμάτων και θέτουν στοιχεία για σκέψη και προβληματισμό. Εσείς μπορείτε να στέλνετε τα μηνύματα σας και να ζητάτε τοποθετήσεις για συγκεκριμένα θέματα, μέσα από τις σελίδες του enwsi.gr.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X