ΑΕΚ: Ψάχνει στην Γαλλία για έτοιμους παίκτες 11άδας

ΑΕΚ: Ψάχνει στην Γαλλία για έτοιμους παίκτες 11άδας
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ χρειάζεται ενίσχυση και ρίχνει το βάρος της στην γαλλική αγορά όπου έχει βάλει ψηλά τον πήχη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έχει ρίξει το βάρος το τελευταίο διάστημα στην γαλλική αγορά, καθώς πρόθεση των «κιτρινόμαυρων» είναι να τσεκάρουν περιπτώσεις παικτών από αυτή την πλούσια αγορά.

Και έτσι δείχνει αρκετά πιθανό η ΑΕΚ να προχωρήσει σε μεταγραφή από την Γαλλία το προσεχές καλοκαίρι. Είτε από το Σαμπιονά, είτε από την Β’ Γαλλίας.

Ο Στάθης Ταυλαρίδης βρέθηκε στη Γαλλία προ ημερών, όπως σας αποκάλυψε χθες το enwsi.gr. Ο σκάουτερ της Ενωσης γνωρίζει πολύ καλά την αγορά και έχει επαφές για να βρει καλές περιπτώσεις που ενδιαφέρουν την Ενωση. Με προτεραιότητα στην θέση του κεντρικού αμυντικού, του τερματοφύλακα και του αριστερού μπακ.

Τι καλό μπορεί να βρει η ΑΕΚ

Και στην Ενωση θεωρούν ότι μπορούν να βρεθούν καλές περιπτώσεις. Κάτι που κατάφερε ο Ολυμπιακός με δουλειά ετών και σωστές επαφές. Ετσι έφερε από την Β’ Γαλλίας τον Καμαρά (με περόπου 450.000 ευρώ από την Αζαξιό), τον Σισέ (με περίπου 400.000 ευρώ από την Αζαξιό) και τον Μπα (με περίπου 250.000 ευρώ Γκάζελεκ Αζαξιό). Και έχει καταφέρει να κερδίσει πολλά από αυτούς αγωνιστικά, ενώ στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο η μετοχή τους είναι πολύ ψηλά και κοστολογούνται πολλά εκατομμύρια ευρώ. Ήδη για τον Σισέ η ρήτρα αγοράς από την Σεντ Ετιέν είναι στα 13 εκατ.ευρώ και είναι ενδεικτική προς επιβεβαίωση των παραπάνω γραφομένων.

Η ΑΕΚ έχει αλλάξει πριν λίγο καιρό τα πρόσωπα και την λειτουργία της στο τμήμα σκάουτινγκ και στόχος είναι να βρίσκονται έγκαιρα καλές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, ώστε να προχωρούν τα deal δίχως καθυστερήσεις. Κάτι που επιβεβαιώθηκε με πολύ άσχημο τρόπο για το κλαμπ στην περίπτωση της μεταγραφής του Ολεγκ Νταντσένσκο από την Ρούμπιν Καζάν τον Γενάρη (πλήρωσε και την Ρούμπιν Καζάν και την Ούφα!).

Που εστιάζει

Οι πληροφορίες του enwsi.gr αναφέρουν ότι η ΑΕΚ επικεντρώνεται σε έτοιμους ποδοσφαιριστές που θα μπουν και θα δώσουν άμεσα λύσεις σε επίπεδο 11άδας. Και όχι σε παίκτες νεαρής ηλικίας… στοίχημα για τον σύλλογο. Αυτή είναι η πρώτη βασική ανάγκη του κλαμπ, εκεί έχουν κεντράρει οι άνθρωποι του και βεβαίως δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση και για νεαρούς παίκτες ως «επένδυση». Ομως αυτό θα εξεταστεί σε δεύτερη φάση.

Πάντως σύντομα αναμένονται εξελίξεις για τις μεταγραφικές αναζητήσεις της ΑΕΚ στη γαλλική αγορά.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X