Ισπανία-Ελλάδα: Στο τέλος της ημέρας διαλέγεις ανάμεσα στο έξυπνο και στο εγκληματικό

Ισπανία-Ελλάδα: Στο τέλος της ημέρας διαλέγεις ανάμεσα στο έξυπνο και στο εγκληματικό
Photo Credits: INTIME

Εννέα στους έντεκα της Ισπανίας, ήταν οι ίδιοι του 6-0 με τη Γερμανία τον Νοέμβριο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία μέρα πριν το ματς Ισπανία-Ελλάδα, ο Βασίλης Τσιάρτας έδωσε μία πολύ ωραία συνέντευξη στη Marca. Πολύ ωραία, όχι επειδή ήταν καλή η φωτογραφία που έβαλαν. Πολύ ωραία, επειδή ήταν καλό το περιεχόμενο. Επιμόρφωνε, όποιον ενδιαφέρεται να επιμορφώνεται για το ποδόσφαιρο. Οποιος ενδιαφέρεται να παραμορφώνεται για τα politics περί το ποδόσφαιρο, διαβάζει κάτι άλλο. Μες από τη γνώση, ο Βασίλης δεν αισιοδοξούσε. Αλλά, ήλπιζε. Μάλλον, τους επηρέασε! Την ημέρα του ματς, ο τίτλος στη Marca ήταν “ποτέ μη παίρνεις μία νίκη με την Ελλάδα για σίγουρη”.

Οχι ότι εξεπλάγην, αναπαραγωγικά στην Ελλάδα η συνέντευξη δεν γνώρισε καμία δόξα δημοσιότητας. Εάν ο Τσιάρτας επέλεγε μία ανάρτηση τύπου “τα χαρτάκια που παίρνει ο Γιάννης Γκούμας στις Ελπίδες”, προφανώς θα είχε πολύ καλύτερη τύχη. Ο Τσιάρτας όμως, μίλησε για το ποδόσφαιρο. Και δεν περίμενε το αποτέλεσμα, για να δει αν το επιχείρημά του είναι ισχυρό. Εξέθεσε τα επιχειρήματά του, πριν το αποτέλεσμα. Με τον Τσιάρτα, στα εξωποδοσφαιρικά έχεις δύο επιλογές. Η γνώμη σου, να είναι σύμφωνη. ‘Η, η γνώμη σου να είναι διαφορετική. Στα ποδοσφαιρικά, η επιλογή είναι μία. Μιλάει, ακούς, μαθαίνεις.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X