Formula 1: O Sir Λιούις και οι υπόλοιποι

Formula 1: O Sir Λιούις και οι υπόλοιποι

Ξεκινάει η Formula 1 και η Novibet έβγαλε δυνατές αποδόσεις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το εναρκτήριο Γκραν Πρι της σεζόν στην Formula 1 είναι προ των πυλών, με τις ομάδες να προετοιμάζονται πυρετωδώς. Το τελικό στάδιο ελέγχων ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα στο Μπαχρέιν, όπου είχαμε την επίσημη πρώτη των μονοθέσιων στην πίστα και το καθιερωμένο τριήμερο δοκιμών.

Βάσει των συμπερασμάτων που προέκυψαν από αυτές, καθώς και τις αλλαγές που υπήρξαν στους κανονισμούς, προκύπτουν ορισμένα μακροχρόνια στοιχήματα που παρουσιάζουν ενδιαφέρον.

Στην λίστα των υποψήφιων Παγκόσμιων Πρωταθλητών, δεσπόζει για ακόμα μία χρονιά το όνομα του Λιούις Χάμιλτον. Ο Βρετανός πιλότος της Mercedes, έχει εκ νέου τον πρώτο λόγο, παρότι μετά τις μικρές διαφοροποιήσεις των κανονισμών και την αναβάθμιση του μοτέρ της Honda (Red Bull), προσδοκούμε μεγαλύτερο ανταγωνισμό. Αν κάποιος θέλει να ρισκάρει και πιστεύει ότι ο Μαξ Φερστάπεν θα κάνει το… step up φέτος, το να κατακτήσει τον τίτλο βρίσκεται σε απόδοση 3.25.

Ισχυρό δίπολο υπάρχει και στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών. Η Mercedes και η Red Bull συνθέτουν το δίδυμο των φαβορί. Ωστόσο πίσω από αυτές θα γίνει πραγματική μάχη! Η Ferrari παρουσιάστηκε αρκετά βελτιωμένη στις δοκιμές, το θέμα με την ισχύ του κινητήρα λύθηκε (πέρσι είχε 50 ίππους λιγότερους) και άπαντες περιμένουν πως θα εμφανιστεί πολύ πιο ανταγωνιστική συγκριτικά με την περασμένη σεζόν. Σε απόδοση 3.50 παίζεται να είναι η καλύτερη ομάδα του… δεύτερου γκρουπ δυναμικότητας.

Σκαλίζοντας την πληθώρα ειδικών στοιχημάτων της νέας περιόδου στην Φόρμουλα 1, σε απόδοση 4.00 κυμαίνεται το να τερματίσει ο Σαρλ Λεκλέρ στην πρώτη 4άδα των οδηγών. Δεν είναι απίθανο σενάριο, βασιζόμενο τόσο στα οδηγικά προσόντα του Μονεγάσκου, όσο και στην σαφή βελτίωση του μονοθεσίου της Scuderia. Σε επίπεδο προσώπων, εκτός από τους παλιούς γνώριμους, φέτος υπάρχουν αρκετοί νέοι πιλότοι. Φυσικά, στην κορυφή της συγκεκριμένης λίστας τοποθετείται ο Μικ Σουμάχερ!

Ο γιος του Μίκαελ Σουμάχερ, πέρα από το όνομα, φαίνεται πως κληρονόμησε και το οδηγικό χάρισμα από τον πατέρα του. Στην Formula 2 αναδείχτηκε νικητής το 2020, μπαίνει με… αέρα στην μεγάλη κατηγορία και αναμένεται να τα πάει καλύτερα από τον παράτολμο team mate του στην ανανεωμένη Haas, Νικίτα Μαζέπιν. Σε απόδοση 1.85 κοστολογείται αυτό το σενάριο.

Εκτός από τα παραπάνω, μπορείτε να βρείτε μία τεράστια γκάμα ειδικών στοιχημάτων, όπως head to head οδηγών και κατασκευαστών, under/over νικών, ποιος θα σημειώσει τους περισσότερους ταχύτερους γύρους, ποιος θα έχει τις περισσότερες εγκαταλείψεις κ.ά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X