ΑΕΚ: Δεν έριξε καθόλου την ένταση της προπόνησης ο Χιμένεθ την πρώτη εβδομάδα της διακοπής

ΑΕΚ: Δεν έριξε καθόλου την ένταση της προπόνησης ο Χιμένεθ την πρώτη εβδομάδα της διακοπής
Photo Credits: INTIME

Δεν πέφτει ο ρυθμός στις προπονήσεις της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πρώτη δύσκολη (λόγω των πολλών απουσιών) εβδομάδα της διακοπής πέρασε για την ΑΕΚ στα Σπάτα.

Τα πολλά προβλήματα της ΑΕΚ

Η διακοπή λόγω εθνικών ομάδων βρήκε την Ενωση με πολλές και σημαντικές απουσίες. Οι Πέτρος Μάνταλος, Μιχάλης Μπακάκης, Στράτος Σβάρνας, Λιβάι Γκαρσία, Καρίμ Ανσαριφάρντ, Νέναντ Κρίστιτσιτς, Ιονούτ Νεντελτσιάρου, Μάριο Μιτάι, Γιάννης Σαρδέλης, Θεοδόσης Μαχαίρας και Ευθύμης Χριστόπουλος απουσίασαν όλη την εβδομάδα, με τους τρεις τελευταίους να επιστρέφουν μόλις την Παρασκευή.

Από εκεί και πέρα, ο Αντρέ Σιμόες είναι εκτός δράσης και βρίσκεται στην Πορτογαλία για θεραπείες, ο Γεβγέν Σάκχοφ έπαθε θλάση στο ματς με τον ΠΑΟΚ και πήγε στην Ουκρανία, ο Κώστας Γαλανόπουλος αναμένεται να μπει σε κανονικό ρυθμό την επόμενη εβδομάδα, ενώ η κατάσταση του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι θα κριθεί επίσης την επόμενη εβδομάδα αν μπορεί να προπονηθεί.

ΑΕΚ: Δουλειά με το πόδι στο γκάζι

Ερχονται δύσκολα παιχνίδια για την ΑΕΚ όμως και ο Μανόλο Χιμένεθ ακόμα και έτσι προσπάθησε να ανεβάσει ρυθμούς. Συγκεκριμένα, αυτή τη πρώτη εβδομάδα της διακοπής, στα Σπάτα ο Ανδαλουσιανός δεν άφησε το πόδι από το γκάζι κάνοντας προπόνηση σε υψηλή ένταση. Μάλιστα παρά τις απουσίες δεν κατέβασε καθόλου ρυθμούς θέλοντας όσους παίκτες έχει στην διάθεσή του να τους αξιοποιήσει στο έπακρον.

Και στόχος του, όπως αναφέρει ο ίδιος, είναι να έχει η ΑΕΚ τις απαιτούμενες δυνάμεις και αντοχές μέχρι το τέλος της σεζόν στα κρίσιμα ματς σε πλέι οφ Super League και Κύπελλο Ελλάδος. Μάξιμουμ 13 ματς… φωτιά μέχρι 22 Μαϊου.

Πάντως, σε πρώτη φάση μετά τη πρώτη εβδομάδα άπαντες πήραν διήμερο ρεπό και θα επιστρέψουν Δευτέρα απόγευμα στα Σπάτα. Και σταδιακά θα αποσαφηνιστεί τι θα γίνει με τους τραυματίες, ενώ θα επιστρέφουν και οι διεθνείς.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X