Μπακασέτας: Εχει συμμετοχή και στα 5 τελευταία επίσημα γκολ της Εθνικής (VIDEO)

Μπακασέτας: Εχει συμμετοχή και στα 5 τελευταία επίσημα γκολ της Εθνικής (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Εντυπωσιακή η επίδοση του Τάσου Μπακασέτα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με το δεξί ξεκίνησε η Εθνική Ελλάδος την πορεία της στην προκριματική φάση του Μουντιάλ του Κατάρ, καθώς απέσπασε 1-1 στην Ισπανία. Ο Μπακασέτας ήταν εκείνος που στο 56′ διαμόρφωσε το μετέπειτα τελικό αποτέλεσμα και πλέον παρατηρείται το εξής δεδομένο. Η «γαλανόλευκη» στα 5 τελευταία της επίσημα ματς έχει βρει στόχο ισάριθμες φορές και με τον Α ή Β τρόπο ο 28χρονος επιθετικός είναι «μέσα» σε όλα.

Το «σερί» του αρχηγού της Εθνικής μας ξεκίνησε στις 11 Οκτωβρίου του 2020, όταν η Ελλάδα υποδέχθηκε τη Μολδαβία για το Nations League και επικράτησε με 2-0. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Κουρμπέλης βρήκε πανέξυπνα τον Παυλίδη στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και «κέρδισε» το πέναλτι. Ο Μπακασέτας ευστόχησε από την άσπρη βούλα και άνοιξε το σκορ.

Λίγο μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου (50′), βρήκε τον Μάνταλο μέσα στα αντίπαλα καρέ και εκείνος με ωραίο κατέβασμα και τελείωμα, διπλασίασε τα τέρματα της «γαλανόλευκης».

Ακολούθησε το 0-0 με το Κόσοβο, ξανά για το Nations League, όπου στάθηκε άτυχος από τα 11 βήματα και η Ελλάδα επικράτησε στη συνέχεια με 2-0 στο Κισινάου, Ο Φορτούνης στο 32′ ήταν εκείνος που με έναν ασύλληπτο «κεραυνό» άνοιξε το σκορ, όταν ο Μπακασέτας του «έστρωσε» την μπάλα και εκείνος την «κουβάλησε» για μερικά μέτρα.

Στο 41′ του ίδιου ματς υποδέχθηκε την όμορφη μεταβίβαση του Φορτούνη και με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της «γαλανόλευκης» και «κλείδωσε» τη νίκη της από το πρώτο κιόλας ημίχρονο.

Το φινάλε του ομίλου βρήκε την Εθνική μας στο 0-0 με τη Σλοβενία, αποτέλεσμα που δεν της έδωσε την πρώτη θέση του γκρουπ. Μέχρι που χθες (25/3) ξεκίνησε η προκριματική φάση του Μουντιάλ του Κατάρ και στην πρεμιέρα η Ελλάδα απέσπασε 1-1 στη Γρανάδα από την Ισπανία. Ο Μπακασέτας ήταν εκείνος που με υποδειγματική εκτέλεση πέναλτι, διαμόρφωσε στο 56′ το μετέπειτα τελικό σκορ.

Πηγή: gazzetta.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X