Μαρτίνεθ: «Με VAR το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό...»

Μαρτίνεθ: «Με VAR το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό...»
Photo Credits: INTIME

Με το βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από την Ισπανία η Ελλάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την άποψη του ότι αν υπήρχε το VAR δεν θα είχε σφυριχτεί το πέναλτι που έκανε στον Γιώργο Μασούρα εξέφρασε σε δηλώσεις που έκανε ο Ίνιγκο Μαρτίνεθ. Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Μάρκος Γιορέντε.

Με το βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από την Ισπανία η Ελλάδα (1-1), η οποία ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2022, που θα γίνει στο Κατάρ.

Ο Ίνιγκο Μαρτίνεθ, ο οποίος έκανε το πέναλτι στον Γιώργο Μασούρα, με το οποίο ισοφάρισε η ελληνική ομάδα υποστήριξε πως αν υπήρχε το VAR, αυτό δεν θα είχε σφυριχτεί. Παράλληλα ο ίδιος εξέφρασε την απορία του, για την αργοπορία του διαιτητή ως προς την λήψη της απόφασης. «Το πέναλτι ήταν… κλειδί για την ισοπαλία. Το πληρώσαμε ακριβά. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να κοιτάξουμε μπροστά. Είναι μια στιγμιαία φάση. Με το VAR το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό. Είναι διεκδικίσιμη μπαλιά και δεν μπορώ να σταματήσω. Προσπαθώ να πάρω το πόδι. Ο αντίπαλος έπεσε στο έδαφος. Το παράξενο είναι ότι το σφύριξε στα έξι δευτερόλεπτα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκαν και τα λεγόμενα του Μάρκος Γιορέντε. «Στο γήπεδο όπως το είδα, δεν μου φάνηκε πέναλτι. Με το VAR αυτό δεν δίνεται από μακριά. Ξέραμε ότι η Ελλάδα θα κλειστεί. Είχαν ξεκάθαρο αμυντικό σκεπτικό. Αυτή η εθνική δεν άξιζε την ισοπαλία. Ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι» τόνισε χαρακτηριστικά ο Ισπανός διεθνής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X