Ιμπραΐμοβιτς: «Είχα υποσχεθεί να τραγουδήσω για πρώτη φορά τον εθνικό ύμνο»

Ιμπραΐμοβιτς: «Είχα υποσχεθεί να τραγουδήσω για πρώτη φορά τον εθνικό ύμνο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Tην υπόσχεση που είχε δώσει να τραγουδήσει τον εθνικό ύμνο της Σουηδίας για πρώτη φορά αποκάλυψε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβτς.

Ο Σουηδός επιθετικός επέστρεψε στην εθνική ομάδα της πατρίδας του στη νίκη με 1-0 επί της Γεωργίας για τα προκριματικά του Μούντιαλ και δήλωσε πως τραγούδησε τον εθνικό ύμνο για πρώτη φορά, λόγω μιας υπόσχεσης στον προπονητή του, Γιάν Όλοφ «Γιάνε» Άντερσον.

«Είχα υποσχεθεί στον Γιάνε ότι θα τραγουδήσω. Έχω μάθει τους στίχους» είπε μετά τον αγώνα στη «Φρεντς Αρένα» στη Στοκχόλμη για τον 2ο όμιλο. Ο Ιμπραΐμοβιτς δεν είχε τραγουδήσει ποτέ στα προηγούμενα 116 παιχνίδια του με τη Σουηδία το «Du gamla, du fria» (Εσύ αρχαίε, εσύ ελεύθερε).

«Είμαι νέος σε αυτό το σύστημα, πρέπει να προσαρμοστώ. Κάναμε πάρα πολλά μικρά λάθη. Αν τα ελαχιστοποιήσουμε, θα είμαστε πιο επικίνδυνοι στην επίθεση» είπε ο άσος της Μίλαν, ο οποίος χθες έδωσε την ασίστ, στο μοναδικό γκολ των Σουηδών, το οποίο πέτυχε ο Κλάεσον. «Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι για εμάς, μας πίεσαν στη μεσαία γραμμή και δεν πήραμε πολλές μπάλες, αλλά σκοράραμε» συμπλήρωσε ο Ιμπραΐμοβιτς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X