Μάρκο Φαν Μπάστεν: «Να καταργηθεί το οφσάιντ, το ποδόσφαιρο θα είναι καλύτερο»

Μάρκο Φαν Μπάστεν: «Να καταργηθεί το οφσάιντ, το ποδόσφαιρο θα είναι καλύτερο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά τον Αρσέν Βενγκέρ που ζήτησε αλλαγές στο οφσάιντ, ήρθε η σειρά του Μάρκο Φαν Μπάστεν να ζητήσει πιο δραστικά μέτρα, ουσιαστικά την κατάργηση του από το ποδόσφαιρο.

Ο παλιός άσος της Εθνικής Ολλανδίας και της Μίλαν, υποστήριξε πως χωρίς το οφσάιντ το ποδόσφαιρο θα είναι καλύτερο, ενώ δεν θα υπάρχει και η αντιπαράθεση με το VAR.

«Είμαι σίγουρος πως το οφσάιντ δεν είναι ένας καλός κανονισμός για το ποδόσφαιρο. Ας δοκιμάσουν να δουν πως είναι ένας αγώνας χωρίς οφσάιντ. Πρέπει να το καταργήσουν για να λήξει και αυτό το θέμα με το VAR, το οποίο συζητάμε συνέχεια πια. Είμαι σίγουρος πως χωρίς το οφσάιντ το ποδόσφαιρο θα είναι καλύτερο» είπε ο Μάρκο Φαν Μπάστεν.

Σε ερώτηση πως οι ομάδες θα αφήνουν έναν επιθετικό στην αντίπαλη περιοχή και αυτό θα δημιουργήσει πρόβλημα στον ρυθμό ενός αγώνα είπε: «Οι ομάδες θα βρουν τον τρόπο για να προσφέρουν ωραίο θέαμα, θα προσαρμοστούν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X