Λιβάι Γκαρσία: Τρομερή εμφάνιση με γκολ και ασίστ για το Τρινιντάντ στο 3-0 με τη Γουιάνα (VIDEO)

Λιβάι Γκαρσία: Τρομερή εμφάνιση με γκολ και ασίστ για το Τρινιντάντ στο 3-0 με τη Γουιάνα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Εξαιρετική εμφάνιση από τον Λιβάι Γκαρσία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακόμα μια μαγική εμφάνιση έκανε φέτος ο Λιβάι Γκαρσία.

Η… όαση της φετινής ΑΕΚ έβαλε γκολ και εδωσε ασίστ στη νίκη του Τρινιντάντ με 3-0 κόντρα στη Γουιάνα. Η εθνική του ομάδα άρχισε έτσι με το δεξί της υποχρεώσεις του για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο 23χρονος εξτρέμ της ΑΕΚ έκανε το 1-0 στο 8′ έπειτα από μια ωραία ατομική ενέργεια και πλασέ. Στο 16′ ο Γκαρσία ήταν αυτός που έβγαλε την ασίστ με εκτέλεση φάουλ για να κάνει ο Μπατό το 2-0. Ο Τέλφερ ένα λεπτό πριν λήξει το πρώτο μέρος διαμόρφωσε το 3-0 για το Τρινιντάντ, που ήταν και το τελικό σκορ. Ο Γκαρσία στο δεύτερο μέρος έγινε αλλαγή στο 68′, ενώ ο αδερφός του Τζάστιν αγωνίστηκε απο το 46′ ως το 77′.

Έτσι ο Λιβάι Γκαρσία με γκολ και ασίστ άνοιξε τον δρόμο για να ξεκινήσει η Εθνική του ομάδα νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στον όμιλο των προκριματικών. Επόμενο ματς για τον εξτρέμ της ΑΕΚ και το Τρινιντάντ κόντρα στο Πουέρτο Ρίκο στις 28 Μαρτίου.

Δείτε τις φάσεις:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X