Μπακασέτας: «Ένιωθα καλά και σίγουρος πως θα βάλω το πέναλτι»

Ο Τάσος Μπακασέτας ένιωθε καλά στην εκτέλεση του πέναλτι και πως κάτι χρωστούσε στην Εθνική, τονίζοντας πως η νίκη πλέον με την Γεωργία είναι μονόδρομος.

Ο Τάκος Μπακασέτας τόνισε μιλώντας στο OPEN: «Ήταν δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι, πάντα η αρχή παίζει σημαντικό ρόλο. Θέλαμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, τα καταφέραμε και είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου. Θα χαρούμε 1-2 μέρες και μετά θα σκεφτούμε πρώτα το φιλικό και μετά τον αγώνα με την Γεωργία που πρέπει να κερδίσουμε, αλλιώς δεν κάναμε τίποτα».

Για το πέναλτι που ευστόχησε είπε: «Ένιωσα σίγουρος πως θα βάλω το πέναλτι, μπορεί να ήταν βαριά η μπάλα αλλά ένιωθα καλά. Μου ήρθε στο μυαλό το πέναλτι με το Κόσοβο, αλλά ήξερα πως κάτι χρωστάω στην Εθνική. Είχα πίστη πως θα σκοράρω».

Συνεχίζοντας τόνισε: «Στην ζωή πρέπει να ήμαστε ρεαλιστές, όταν εκπροσωπείς την χώρα σου, δεν μπαίνεις για να χάσεις. Μπαίνεις για το θετικό αποτέλεσμα, συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας, κάνουμε ότι μπορεί ο καθένας μας για να φέρουμε και πάλι την Εθνική στις μεγάλες διοργανώσεις» και πρόσθεσε: «Αν δεν κερδίσουμε την Γεωργία, θα είναι σαν να μην κάναμε τίποτα με την Ισπανία. Πρέπει να τα δώσουμε όλα για την νίκη με την Γεωργία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X