«Κυβέρνηση» ΑΕΚ στην ΕΠΟ
Photo Credits: INTIME

Ο Σταμάτης Βούλγαρης γράφει για τα αλλεπάλληλα δημοσιεύματα από το λιμάνι εις βάρος της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όλα όσα συμβαίνουν τα τελευταία 24ωρα στην ΑΕΚ και συγκεκριμένα οι επιθέσεις που έχουν εξαπολύσει από το λιμάνι με τα εξαπτέρυγα της Κυβέρνησης, αποδεικνύουν ένα και μόνο πράγμα, το οποίο δεν επιδέχεται καμίας αμφισβήτησης. Ότι ο Ολυμπιακός του Μαρινάκη, φοβάται μόνο έναν αντίπαλο και αυτός δεν είναι άλλος από την ΑΕΚ του Μελισσανίδη.

Μπορεί την τελευταία τριετία να τα έχουμε κάνει μόνοι μας σκατά (ως ΑΕΚ), αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή και με το βλέμμα στο μέλλον για αυτούς μόνο ένας αντίπαλος υπάρχει που μπορεί όχι απλά να τους κοιτάξει στα μάτια, αλλά να τους ρίξει και πάλι από την κορυφή.

Γιατί για να μην ξεχνιόμαστε, ο Μαρινάκης ανέλαβε τον Ολυμπιακό τον Ιούνιο του 2010. Από τότε έπαιρνε σερί τα πρωταθλήματα χωρίς να μπορεί κανένας από τους Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ να τους σταματήσει. Έπρεπε να γυρίσει η ΑΕΚ για να μπει μία τελεία στη Χούντα!

Ακόμα και στο Κύπελλο, το πρώτο της εποχής… Μαρινάκη η ΑΕΚ το πήρε. Και το πρώτο Κύπελλο μετά την επιστροφή της στα σαλόνια, πάλι «κιτρινόμαυρο» βάφτηκε! Κανένας άλλος δεν έχει σταθεί τόσο απέναντι στην κόκκινη λαίλαπα. Και τώρα με τον Παναθηναϊκό εξωαγωνιστικά λόγω του Αλαφούζου να μην ασκεί σχεδόν καμία επιρροή και τον ΠΑΟΚ με τον Ιβάν Σαββίδη στο σπίτι του, ο Μαρινάκης την ΑΕΚ που ετοιμάζεται να μπει στο γήπεδό της φοβάται!

Την ΕΠΟ προσπαθεί να βάλει στο χέρι για να κάνει ότι στην προηγούμενη Χούντα. Και σκυλιάζει επειδή βλέπει ότι δεν του περνάει. Και χρησιμοποιεί κάθε μέσο, για να βρει τρόπο να «τρυπίσει» τις εκλογές της Ομοσπονδίας. Και όλα αυτά, ναι όλα αυτά που κάνει σε μία εποχή όπου αγωνιστικά η ΑΕΚ για να το πω λαϊκά δεν έχει ομάδα.

Τα δημοσιεύματα της κλάψας

Εμείς το έχουμε στο dna μας να κράζουμε πρωί μεσημέρι βράδυ. Μπορεί να έχουμε λόγο, μπορεί να μην υπάρχει λόγος, αλλά έτσι είμαστε. Εδώ υπήρχαν ΑΕΚτζήδες που έκραζαν κάτω από ανάρτηση γενεθλίων, τι να λέμε τώρα. Αυτό όμως που πρέπει να γίνει κατανοητό είναι ότι ακόμα και σε αυτή την κατάσταση την ΑΕΚ φοβάται ο Ολυμπιακός. Πάμε να δούμε κάποια πράγματα αναλυτικά.

Τις προηγούμενες μέρες υπήρχε το θέμα με το Άλσος. Ποια μέσα εξαπέλυσαν επίθεση εναντίον της ΑΕΚ και των οπαδών της; Αυτά του Μαρινάκη. Γιατί; Επειδή νοιάζονταν για το αν θα γίνουν τέσεερα ή πέντε σκαλοπάτια πίσω από τη νέα Σκεπαστή; Όχι βέβαια. Επειδή ξέρουν ότι το νέο γήπεδο θα δώσει νέα ώθηση στην ΑΕΚ, οπότε τους συμφέρει να προκαλέσουν προβλήματα.

Μετά ήρθαν οι Εκλογές. Όσο ο Αυγενάκης προωθούσε τον Ζαγοράκη και η ΑΕΚ δεν τον στήριζε ήταν όλα καλά. Όταν έγινε γνωστό ότι ο Μελισσανίδης θα τον στηρίξει προσπάθησαν να βάλουν μέσω του Αυγενάκη τους Ανατολάκη, Χαριστέα, Καφέ Παπαδόπουλο και Σεϊταρίδη στο κόλπο. Ξέχασαν τους συμβούλους που χρησιμοποιούσαν τόσα χρόνια (τους.. βλαχοπροέδρους) και θυμήθηκαν τη χρυσή γενιά. Τους οποίους όσο είχαν την ΕΠΟ υπό την κατοχή τους, τους είχαν #&σμένους!

Αφού δεν τους πέρασε γιατί το plan B ήταν έτοιμο, προσπαθούν εκ νέου να προκαλέσουν πρόβλημα με τις κατηγορίες – καταγγελίες ενός ανύπαρκτου σωματείου. Σήμερα πάντως θα ξεκαθαρίσουν πολλά για το τι θα γίνει με τις αυριανές εκλογές της ΕΠΟ. Τα μηνύματα που φτάνουν πάντως φανερώνουν πως θα κάνουν τα πάντα για να «χτυπήσουν» της διαδικασία και το αποτέλεσμα.

Εκτός από αυτά τα γεγονότα, είχαμε επίσης θέματα σε κόκκινα site για το… ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΑΕΚ, το πότε θα πουλήσει ο Μελισσανίδης, σε ποιον θα πουλήσει, γιατί θα πουλήσει και πόσο θα πουλήσει. Να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για το ενδιαφέρον του συλλόγου και των ανθρώπων που επειδή δεν μπορούσαν να αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ προσπάθησαν να της «φυτέψουν» παράγοντες όπως έκαναν για παράδειγμα σε άλλη ομάδα, σε άλλη πόλη με τα ίδια χρώματα.

Η ΑΕΚ έφαγε τα μούτρα της εκείνη τη χρονιά (2013), κάηκε, αλλά αναγεννήθηκε μέσα από τις στάχτες της και από τη χρονιά της Football League σκούζουν. Και όλα αυτά σε μία περίοδο που κατέκτησαν και 1+1 πρωταθλήματα! Φανταστεί τη ζημιά θα πάθουν αν μείνουν για καμία τριετία εκτός τίτλου.

Τόσο άγχος, πόνος, κλάμα και οδυρμός για την ΑΕΚ δεν έχει πέσει από τους οπαδούς της, αλλά έχει πέσει από τους Ολυμπιακούς. Βρε τι καλά και παρεξηγημένα παιδιά είναι αυτά; Ψυχούλες! 22 βαθμούς περισσότερους έχουν, εξασφαλισμένο το πρωτάθλημα και την παρουσία τους στον τελικό του Κυπέλλου και δεν μπορούν καν να σκεφτούν να το απολαύσουν. Να χαρούν για την ομάδα που έχει δημιουργήσει ο Μαρτίνς.

Η μεγάλη διαφορά

Από την ώρα που έσκασε το θέμα με την Επιτροπή Δεοντολογίας, υπάρχουν τύποι στη Θεσσαλονίκη που πανηγυρίζουν και λένε «τώρα θα καταλάβετε τι τραβάγαμε εμείς». Τώρα που θα σας… ρίξουν κατηγορία. Μπούρδες και τρίχες κατσαρές.

Το θέμα έσκασε και το έβγαλε η ίδια η ΑΕΚ. Η ΑΕΚ απάντησε με στοιχεία και αποδείξεις μέσα σε 24 ώρες. Δεν περίμενε κανέναν άλλο να καθαρίσει για πάρτη της. Ούτε κυβερνήσεις, ούτε συλλαλητήρια, ούτε σαχλαμάρες. Δεν βγήκαν οι οπαδοί της στο δρόμο να απειλήσουν ότι θα χωρίσουν την Ελλάδα στα δύο, όταν δεν μπορούν να κόψουν ένα κομμάτι κασέρι.

Αλήθεια εκείνες οι μηνύσεις έγιναν για την υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας ή θάφτηκαν μαζί με τη συγκεκριμένη απόφαση που βγήκε μετά από ένα χρόνο και την πλήρωσε μόνο η Ξάνθη;

Η ΑΕΚ δεν πήρε και ούτε πρόκειται να πάρει ποτέ θέση, όταν κάποιοι άλλοι κάνουν νταβατζιλίκια και δεν της πέφτει λόγος. Η ΑΕΚ θα ασχολείται κάθε φορά, με ό,τι την αφορά είτε έμμεσα, είτε άμεσα. Και όταν το κρίνει θα βγαίνει μπροστά, όπως ξέρει να κάνει μόνο αυτή, κόντρα σε κάθε Χούντα. Είτε αυτή ήταν του Βαρδινογιάννη, είτε του Κόκκαλη, είτε του Μαρινάκη, είτε αυτή του Σαββίδη το 2018 και τα όσα έκαναν για να κλέψουν το πρωτάθλημα.

Όταν η ΑΕΚ δεν μπορεί, δεν είναι ικανή, να πάρει κάτι, δεν πρόκειται να γίνει σαν τα μούτρα σας. Θα τερματίζει 2η, 3η και 4η! Αλλά δε θα έχει κάνει απολύτως τίποτα για να ντρέπεται. Θα πληγώνεται ο εγωισμός της, τα συναισθήματα των οπαδών της, αλλά μέχρι εκεί.

Ας καθίσουμε λοιπόν όλοι όσοι αγαπάμε αυτή την ομάδα να σκεφτούμε ποιος κερδίζει περισσότερο από τα όσα κάνουμε εμείς οι ίδιοι εις βάρος της ΑΕΚ και μετά συζητάμε όλα τα υπόλοιπα…

ΥΓ: Η ομάδα μπάσκετ δεν τα κατάφερε. Η ήττα ήταν βαριά. Αλλά ακόμα και έτσι, όσοι έχουν μείνει, παλεύουν, προσπαθούν και δε μπορεί κανένας να πει το παραμικρό.

ΥΓ 2: Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα χάντμπολ. Συνεχίζει να μας κάνει υπερήφανους! Τυπική διαδικασία η ρεβάνς, φύγαμε για τους «4»!

ΥΓ 3: Λίγες μέρες έμειναν! Που θα πάει θα περάσουν…

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X