Γιουβέντους: Οι δύο μεταγραφές που ζήτησε ο Ρονάλντο για να μείνει

Γιουβέντους: Οι δύο μεταγραφές που ζήτησε ο Ρονάλντο για να μείνει
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δύο ποιοτικές μεταγραφές στην επίθεση και το κέντρο ζήτησε από τη Γιουβέντους ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ώστε να συζητήσει με την ομάδα για να παραμείνει στο Τορίνο.

Όλο ένα και περισσότερο φουντώνουν οι φήμες πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι έτοιμος να αποχωρήσει από τη Γιουβέντους, με τον Πορτογάλο να ζητάει από τους «μπιανκονέρι» να πραγματοποιήσουν δύο μεγάλες μεταγραφές, προκειμένου να παραμείνει στο Τορίνο, σύμφωνα με μέσα της Ιταλίας.

Συγκεκριμένα, ο 36χρονος πλέον σούπερ σταρ ζήτησε από τη διοίκηση των Ιταλών τον Καρίμ Μπενζεμά, ή τουλάχιστον έναν παίκτη που να έχει τα χαρακτηριστικά του Γάλλου φορ, με τον οποίο κατέκτησαν τέσσερα Champions League σε πέντε χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης. Έπειτα, ο CR7 επιθυμεί έναν ακόμη παίκτη στο κέντρο, χωρίς να υπάρχει κάποιο όνομα ακόμη, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως θέλει να οργανώνει πολύ καλά το παιχνίδι και να του μοιράζει πολλές ασίστ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X