Γιουβέντους: Δεν «ανεβαίνει» για Ντιμπάλα, πιθανή η πώληση

Γιουβέντους: Δεν «ανεβαίνει» για Ντιμπάλα, πιθανή η πώληση
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολύ κοντά στην αποχώρησή του από την Γιουβέντους, η οποία δεν σκοπεύει να βελτιώσει την πρόταση ανανέωσης που του έχει κάνει ήδη, φέρεται να βρίσκεται πλέον ο Πάουλο Ντιμπάλα.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει σε σημερινό της δημοσίευμα η ιστοσελίδα «Football Italia», σημειώνοντας πως η «γηραιά κυρία» έχει καταθέσει στον Αργεντινό επιθετικό προσφορά ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως με διάφορα μπόνους και δεν πρόκειται να την αλλάξει!

Με δεδομένο ότι ο Ντιμπάλα δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022, λοιπόν, η Γιουβέντους καλείται να τον πουλήσει το προσεχές διάστημα για να μην τον χάσει ελεύθερο σε σχεδόν εννιά μήνες από τώρα… Σημειώνεται δε ότι, ο ατζέντης του 27χρονο άσου φρόντισε να απορρίψει την πρόταση των «μπιανκονέρι», κάνοντας τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα ως προς την παραμονή του πελάτη του στο Τορίνο, με βάση τα υπάρχοντας δεδομένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X