Παναθηναϊκός: Χωρίς Βέλεθ κόντρα στον ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός: Χωρίς Βέλεθ κόντρα στον ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Χάνει και το ματς με τον ΠΑΟΚ ο Φραν Βέλεθ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Φραν Βέλεθ θα χάσει και το ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα στον Παναθηναϊκό ενόψει της επανέναρξης των play offs και της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο στις 4 Απριλίου! Το τριφύλλι κινδυνεύει να παίξει αυτό το παιχνίδι χωρίς κανένα από τα βαριά χαρτιά της μεσαίας γραμμής ενώ ο Λάζλο Μπόλονι δεν θα έχει σίγουρα στην διάθεσή του, ούτε τον Φραν Βέλεθ!

Οπως αναφέρει το gazzetta.gr ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός από μία φλεγμονή στο νύχι και έναν συγκεκριμένο τρόπο που έτρεχε για να μην πονάει, ένιωθε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Αυτοί δεν υποχώρησαν και για να μην πάθει μεγαλύτερη ζημιά, το ιατρικό επιτελείο των πρασίνων, αποφάσισε να ακολουθήσει ο έμπειρος αμυντικός, ειδικό πρόγραμμα το επόμενο δεκαήμερο! Κάτι που σημαίνει πως δεν θα παίξει στο ντέρμπι με τον δικέφαλο του βορρά και θα κάνει αγώνα δρόμου για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στην 3η αγωνιστική.

Ο Βέλεθ ήταν σε εξαιρετική κατάσταση μέχρι τον τραυματισμό του και αποτελεί μεγάλη απώλεια για την άμυνα του Παναθηναϊκού.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X