Μητσοτάκης: «Μονιασμένοι οι Ελληνες νίκησαν» (VIDEO)

Μητσοτάκης: «Μονιασμένοι οι Ελληνες νίκησαν» (VIDEO)

Το μήνυμα του πρωθυπουργού για την σημερινή μέρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνεχίζουμε οπλισμένοι με τον νέο πατριωτισμό της ευθύνης και τη σημαία να ανεμίζει από εθνική αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία, τονίζει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο μήνυμά του για την 25η Μαρτίου 2021, επισημαίνοντας ότι τίποτα από όσα κερδίσαμε μέχρι τώρα δεν ήταν αυτονόητο.

«Στην αυγή του τρίτου αιώνα ελεύθερης ζωής, οι Έλληνες κρατούν ψηλά το κεφάλι που σήκωσαν γενναία οι πρόγονοί τους. Σήμερα οι προκλήσεις είναι διαφορετικές, όμως η αποφασιστικότητά μας παραμένει ίδια. Το στοίχημα της γενιάς μας είναι 200 χρόνια μετά την “Επανάσταση της Εθνικής Ανάστασης” να γίνει η “Επανάσταση της Εθνικής Ανάταξης”. Με την Ελλάδα και πάλι πρωταγωνίστρια των καιρών», σημειώνει ο πρωθυπουργός.

Χαρακτήρισε μοναδική και ξεχωριστή τη φετινή 25η Μαρτίου καθώς βρίσκει τη χώρα στην τελική μάχη με την πανδημία, με δυσκολίες πολλές, «όμως ορατή πλέον τη νίκη». Ο κ. Μητσοτάκης επεσήμανε ότι και η εθνική εκστρατεία για τον εμβολιασμό, ονομάζεται «Ελευθερία».

«Η χώρα μας βγαίνει ισχυρότερη από αυτή την περιπέτεια: Με ενωμένη την κοινωνία, ανθεκτική την οικονομία και αποτελεσματικότερο το κράτος. Και επιπλέον, με δυνατούς δεσμούς εμπιστοσύνης ανάμεσα στην Πολιτεία και τους Πολίτες», σημειώνει ο πρωθυπουργός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X