Μόγια: «Θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση»

ΑΕΚ: «Κλειδώνει» την πρόκριση κόντρα στη Πρίστινα (19:00, enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Ο Ισπανός παίκτης της ΑΕΚ μίλησε για τις δύο ευρωπαϊκές μάχες απέναντι στη Νέβα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ «χτυπάει» η καρδιά της ΑΕΚ, όπου αντιμετωπίζει την Πέμπτη (25/03, 19:00) και την Παρασκευή (26/03, 19:00) την Neva SPb για την Προημιτελική Φάση του EHF European Cup. Οι Πρωταθλητές Ελλάδος μετά τη μεγάλη πρόκριση επί της CSM Bucuresti, θέλουν να συνεχίσουν την ευρωπαϊκή τους πορεία και να κρατήσουν ψηλά τη σημαία του “Δικεφάλου”.

Και τις 2 αναμετρήσεις θα έχετε την ευκαιρία να τις παρακολουθήσετε από το COSMOTE TV 8HD, ενώ ο αγώνας της Πέμπτης θα μεταδοθεί και από το κανάλι της COSMOTE TV στο YouTube (κλικάρετε εδώ).

O Ignacio Moya Florido δήλωσε στο aek.gr: «Έφτασε η ώρα για 2 μεγάλα παιχνίδια. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό. Έχουμε μελετήσει πολύ καλά την Neva, είναι μία πολύ καλή ομάδα. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και θα τα δώσουμε όλα για να κατακτήσουμε την πρόκριση. Είναι ένας μεγάλος στόχος η κατάκτηση του τίτλου και το θέλουμε όλοι πολύ. Φυσικά, θα παίξουμε και για τον Jimenez που τραυματίστηκε, όπως κάνουμε εδώ και μήνες για τον Ugalde, αλλά και για τον κόσμο μας που νιώθουμε ότι είναι πάντα δίπλα μας! Είμαστε μια οικογένεια και θα παίξουμε και για αυτούς»

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ, με τους δύο αγώνες κόντρα στην Neva SPb, θα συμπληρώσει 50 ευρωπαϊκούς αγώνες. Η «Ένωση» σε 48 αγώνες, έχει σημειώσει 22 νίκες, 3 ισοπαλίες και 23 ήττες, ενώ έχει θετική διαφορά στα γκολ, σκοράρωντας 1336 και δεχόμενη μόλις 1252.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X