Λουίς Ενρίκε: «Να μην παραχωρήσουμε πολλές φάσεις στην Ελλάδα» (VIDEO)

Λουίς Ενρίκε: «Να μην παραχωρήσουμε πολλές φάσεις στην Ελλάδα» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο προπονητής της Ισπανίας, Λουίς Ενρίκε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΗΙσπανία υποδέχεται την Ελλάδα αύριο στο στάδιο Λος Καρμένες, για την πρεμιέρα των προκριματικών του Μουντιάλ του 2022. Ο Λουίς Ενρίκε στη συνέντευξη τύπου ανέφερε μεταξύ άλλων ότι οι παίκτες του οφείλουν να αντιμετωπίσουν το παιχνίδι με τη δέουσα σοβαρότητα και να μη θεωρήσουν την εθνική μας, ως έναν υποδεέστερο αντίπαλο.

Ο 50χρονος Ισπανός τεχνικός ανέφερε στη συνέντευξη τύπου μεταξύ άλλων:

Για το παιχνίδι με την Ελλάδα: «Θα προσπαθήσουμε να μην πέσουμε στην αίσθηση ότι αντιμετωπίζουμε ομάδες οι οποίες είναι θεωρητικά κατώτερες. Θα πρέπει να προσαρμοστούν στο παιχνίδι μας και εμείς πρέπει να είμαστε προσεκτικοί να μην παραχωρήσουμε πολλές στημένες φάσεις«.

Για το πως θα παίξει η Ισπανία: «Εχω κατασταλάξει στο πως θα παίξουμε κόντρα στην Ελλάδα, αλλά δεν θα δώσω στοιχεία στον αντίπαλο. Έχουμε λίγες συναντήσεις να προετοιμαστούμε, αλλά από αυτά που βλέπω είμαστε στο σωστό μονοπάτι. Θέλουμε να παίξουμε σαν σύνολο».

Για το πως θα προσεγγίσουν το παιχνίδι: «Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας από το πρώτο παιχνίδι. Δεν έχω δει κανένα παιχνίδι ως περίπατο, χαλάρωμα και χωρίς την απαραίτητη ένταση. Πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X