Γκοϊάν: «Νεντελτσεάρου και Κίρικες πρέπει να ξεκινήσουν βασικοί»

Γκοϊάν: «Νεντελτσεάρου και Κίρικες πρέπει να ξεκινήσουν βασικοί»
Photo Credits: INTIME

Ο Ντορίν Γκοϊάν συστήνει στον Μιρέλ Ραντόι να χρησιμοποιήσει στο βασικό σχήμα τους Νεντελτσεάρου και Κίρικες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο παλαίμαχος Ρουμάνος ποδοσφαιριστής, Ντορίν Γκοϊάν, ο οποίος μεταξύ άλλων είχε αγωνιστεί και στον Αστέρα Τρίπολης, σε συνέντευξη που παραχώρησε, συστήνει στον προπονητή της Ρουμανίας, Μιρέλ Ραντόι, να χρησιμοποιήσει στο βασικό σχήμα τον αμυντικό της ΑΕΚ, Ιονούτ Νεντελτσεάρου, στο πλευρό του Βλαντ Κίρικες στην αυριανή αναμέτρηση της Ρουμανίας με τη Βόρεια Μακεδονία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Το ιδανικό είναι να ξεκινήσουμε με νίκη και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς απέναντι στη Βόρεια Μακεδονία. Δεν είναι εύκολο. Παίζουμε κόντρα σε μια ομάδα που έχει προκριθεί για το Euro, έχει σημαντικούς ποδοσφαιριστές στη σύνθεσή της, ειδικά από τη μέση και μπροστά. Εχουν ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στα ισχυρά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Παίζουμε εντός έδρας και πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι.

Συστήνω την επιλογή των Νεντελτσεάρου και Κίρικες για το κέντρο της άμυνας. Πρέπει να χτίζουμε το παιχνίδι μας από τον τερματοφύλακα κόντρα στη Βόρεια Μακεδονία. Ο Νεντελτσεάρου είναι πιο ικανός από τον Μπούρτσα στο χτίσιμο της επίθεσης. Δεν ξέρω αν ο Ραντόι θα χρησιμοποιήσει σύστημα με 4 ή με 3 αμυντικούς. Αλλαξε πολλά συστήματα τον τελευταίο καιρό αλλά νομίζω θα χρησιμοποιήσει 4 αμυντικούς».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X