«Η ΑΕΚ πρέπει να αποφασίσει τι θέλει να παίξει πρώτα και μετά να διαλέξει προπονητή»

«Η ΑΕΚ πρέπει να αποφασίσει τι θέλει να παίξει πρώτα και μετά να διαλέξει προπονητή»
Photo Credits: INTIME

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος στην μεγάλη συνέντευξη του αναφέρθηκε και στο ποδοσφαιρικό πλάνο που πρέπει να αποκτήσει επιτέλους η ΠΑΕ ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενα από τα μεγάλα προβλήματα της ΑΕΚ είναι η έλλειψη σχεδίου και ποδοσφαιρικού πλάνου που θα στηριχθεί και για το οποίο θα γίνει υπομονή. Και σε αυτό αναφέρθηκε αρκετά ο Νίκος Λυμπερόπουλος.

Και όσα είπε στην συνέντευξη του στο SDNA είχαν νοήμα και ουσία. Και πρέπει η ΑΕΚ να κρατήσει τα σωστά. Οπως ότι επιτέλους πρέπει να αποφασίσει τι θέλει να κάνει και τι ποδόσφαιρο θέλει να παίξει.

«Πρέπει να μπει ταυτότητα στην ΑΕΚ. Τι ποδόσφαιρο θέλει να παίξει η ΑΕΚ. Με τι χαρακτηριστικά. Για να φέρεις τέτοιο προπονητή και τέτοιους παίκτες. Με τον Μελισσανίδη έχουμε πολύ καλές σχέσεις σήμερα. Είναι μία κατηγορία μόνος του ο Μελισσανίδης. Του έχω πει 12Χ σας παίζουν και σας χάνουν. Είναι ιδιαίτερος άνθρωπος και για αυτό που είναι, είναι αληθινός. Η ΑΕΚ είναι σε μεταβατικό στάδιο. Ας μάθει τι θέλει η ΑΕΚ πρώτα. Ας τον λένε Χιμένεθ και όπως θέλουν» είπε χαρακτηριστικά ο Λυμπερόπουλος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Λυμπερόπουλος

Για το αν η ΑΕΚ ήταν η πρώτη του επιλογή μετά τη φυγή του από τον Παναθηναϊκό και γιατί την επέλεξε: Τη χρονιά εκείνη ήμουν πάρα πολύ κοντά, είχα ταξιδέψει κιόλας, στην Μπόλτον, μαζί με τον Στέλιο τον Γιαννακόπουλο. Για έναν λόγο τον οποίο μετά κατάλαβα, δεν πήγα στη Μπόλντον, ενώ είχαμε συμφωνήσει σε όλα. Κάτι χάλασε το deal. Επειδή βρισκόμουν στην Αθήνα και οι μεταγραφές ήταν μέχρι 31 Ιουλίου στην Ελλάδα, έγινε ένα τηλεφώνημα με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και κατέληξα στην ΑΕΚ. Μέσα σε μία ώρα. Είχα κάνει ήδη συζητήσεις πριν πάω Αγγλία, λεπτομέρειες έμεναν, αλλά αν το τηλέφωνο του κύριου Μελισσανίδη με έφερε στην ΑΕΚ. Αν δεν ήταν αυτός δε νομίζω ότι θα πήγαινα.

Στο γιατί παραιτήθηκε από την ΑΕΚ το 2013-14: Ο κύριος Μελισσανίδης ήταν ο άνθρωπος που με πήγε ως ποδοσφαιριστή στην ΑΕΚ και ήταν ο άνθρωπος που με έκανε τεχνικό διευθυντή και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμένα, οπότε δεν μπορώ να μιλήσω με τίποτα άσχημα για αυτόν. Στον χρόνο επάνω βλέποντας πως κάποια πράγματα δεν είναι όπως τα σκεφτόμουν και τα ήθελα, για να μην χαλάσουμε τις καρδιές μας όπως λέμε και ενώ η ομάδα είχε χτιστεί για την Β’ Εθνική θεώρησα πως η καλύτερη λύση ήταν να απομακρυνθώ σαν φίλος.

Για το αν του υποσχέθηκε ο Μελισσανίδης πως τα πράγματα θα είναι διαφορετικά: Όχι δεν υποσχέθηκε τίποτα ο πρόεδρος. Συζητήσαμε και του είπα πως κάποια πράγματα πρέπει άμεσα να δρομολογηθούν. Συμφωνήσαμε εκεί. Όπως ήταν η επάνδρωση του ιατρικού τιμ με έναν άνθρωπο όπως είναι ο Χρήστος Καρβουνίδης. Για εμένα το θέμα της αποθεραπείας είναι πολύ σημαντικό. Είπαμε πως ενδεχομένως αυτή τη φορά η συνεργασία να έχει καλύτερη λειτουργεία.

Για το ποια είναι η σχέση του με τον Δημήτρη Μελισσανίδη ανέφερε: Μια χαρά είναι. Υπάρχει εκτίμηση και σεβασμός.

Για το τι παράγοντας είναι ο Μελισσανίδης: Είναι μια κατηγορία μόνος του. Όπως του έχω πει χαρακτηριστικά, πρόεδρε 1/Χ/2 σας παίζουμε και χάνουμε. Είναι ιδιαίτερος και για αυτό που είναι τον αγαπάς ή όχι. Είναι αληθινός.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X