Λυμπερόπουλος: «Πρότεινα τον Καρντόσο, γιατί θέλαμε επιθετικό ποδόσφαιρο -Είχε συμφωνήσει ο Μελισσανίδης, δεν μετανιώνω»

Λυμπερόπουλος: «Πρότεινα τον Καρντόσο, γιατί θέλαμε επιθετικό ποδόσφαιρο -Είχε συμφωνήσει ο Μελισσανίδης, δεν μετανιώνω»
Photo Credits: INTIME

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος μιλά για την επιλογή του Μιγκέλ Καρντόσο το καλοκαίρι του 2019

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος στην μεγάλη συνέντευξη στο SDNA μίλησε και για την πρόσληψη του Μιγκέλ Καρντόσο.

Ο «Λύμπε» ανέφερε για την επιλογή του Πορτογάλου το καλοκαίρι του 2019 «Εγώ τον πρότεινα, όπως είχα προτείνει και άλλους. Τον είχα δει σε ματς με την Μπενφίκα και είχε κατοχή μπάλας με την Ρίο Αβε. Με είχε προβληματίσει η απόλυση του στη Ναντ. Είχα συναντηθεί με τον τεχνικό διευθυντή και μου είχε πει ‘’αν ήταν στο χέρι μου δεν θα τον έδιωχνα ποτέ, και οι παίκτες τον ήθελαν στην ομάδα, αλλά η διοίκηση τον έδιωξε’’.

Μην ξεχνάμε ότι η ΑΕΚ τον έφερε, όχι εγώ. Αποφασίσαμε όλοι μαζί τι θέλαμε να δούμε και αποφασίσαμε. Απλώς από το Α, πήγαμε στο Ω. Η φιλοσοφία του ποδοσφαιρικά είναι αυτό που ήθελα να δω στην ΑΕΚ.

Δεν παίζαμε καλά, είχαμε ένα πολύ κακό διάστημα, είχαμε κακά αποτελέσματα αλλά ξεχνάμε ότι πήγαινε να περάσει σε κάτι πολύ διαφορετικό η ομάδα. Οταν παίρνεις έναν προπονητή, πρέπει να ξέρεις γιατί τον παίρνεις και τι θέλεις να κάνεις. Και πρέπει μετά όταν τον διώχνεις να παίρνεις προπονητή ίδιας φιλοσοφίας, της δικής σου, αυτής που έχεις αποφασίσει. Σε όλους τους προπονητές πρέπει να δίνεις χρόνο. Οπως και στον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Δεν προλάβαμε να δούμε πολλά από τον Καρντόσο. Η ιστορία θα δείξει τι προπονητής είναι. Η ΑΕΚ και ο ΠΑΟ δεν θα ήθελα να βλέπω τον τερματοφύλακα να διώχνει την μπάλα. Εγώ δεν έχω μετανιώσει που πρότεινα τον Καρντόσο. Και μετά τον Καρντόσο η ΑΕΚ έπρεπε να πάει σε προπονητή που θα παίζει set ποδόσφαιρο».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X