«Απόφαση Μελισσανίδη να μην κάνουμε μεταγραφές όταν περάσαμε στους ομίλους του Champions League!»

«Απόφαση Μελισσανίδη να μην κάνουμε μεταγραφές όταν περάσαμε στους ομίλους του Champions League!»
Photo Credits: INTIME

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος μίλησε για το 2018 και τις μεταγραφές που ζητούσε τότε ο Μαρίνος Ουζουνίδης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος στην μεγάλη συνέντευξη που έδωσε στο SDNA αναφέρθηκε και στην συνεργασία του με τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Ο «Λύμπε» τόνισε ότι ο Ουζουνίδης ζητούσε παίκτες από την ομάδα και οι αποφάσεις στο κλαμπ αργούσαν, ενώ και οι παίκτες που ήθελε για διάφορους λόγους δεν μπορούσαν να αποκτηθούν.

Επίσης, ο Λυμπερόπουλος ανέφερε ότι μετά την πρόκριση της ΑΕΚ στους ομίλους του Champions League το 2018 μετά τα διπλά ματς με την Βίντι, ο Ουζουνίδης ήθελε μεταγραφές, αλλά ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποφάσισε να μην γίνουν μεταγραφές. Και έτσι η Ενωση δίχως ενίσχυση μπήκε στους ομίλους και στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και απέτυχε παταγωδώς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Λυμπερόπουλος

Για το πως κινήθηκε μεταγραφικά η ΑΕΚ πριν την είσοδο στο Champions League: Για εμένα πρέπει ξεκάθαρα ο ιδιοκτήτης να ξεκαθαρίζει το πως λειτουργεί η ομάδα. Εκείνο το καλοκαίρι έγιναν όλα πάρα πολύ γρήγορα. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης και το είχα καταλάβει από τον Παναθηναϊκό, θέλει να κάνει πολλές μεταγραφές. Η διαφωνία μας ήταν αυτή.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X