AEK: Η Ερασιτεχνική στο πρόγραμμα BounceBack

AEK: Η Ερασιτεχνική στο πρόγραμμα BounceBack
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ θα βρεθεί μαζί με σπουδαίους οργανισμούς με στόχο να βοηθήσουν μεγάλες κοινωνικές ομάδες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεγάλη επιτυχία για την Ερασιτεχνική ΑΕΚ που θα συμμετάσχει στο πρόγραμμα BounceBack του Erasmus.

Η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής αναφέρει χαρακτηριστικά: «Tα βήματα προόδου και εξέλιξης σε όλα τα επίπεδα για την ΑΕΚ συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς. Μετά την αγωνιστική πρόοδο, ο Σύλλογός μας ακολουθεί τις ευρωπαϊκές εξελίξεις και φωνάζει “παρών” στο πλευρό της κοινωνίας.

Σε αυτά τα πλαίσια της διαρκούς εξέλιξης και ανάπτυξής της, που περιλαμβάνει και έντονη δράση σε θέματα που αφορούν τόσο τον αθλητισμό, όσο και την κοινωνία γενικότερα, η ΑΕΚ με χαρά ανακοινώνει ότι συμμετέχει στο πρόγραμμα BounceBack του Erasmus+.

Πρόκειται για μία μεγάλη στιγμή για το Σύλλογο, τον ελληνικό αθλητισμό, αλλά και την κοινωνία, καθώς η ΑΕΚ θα βρεθεί μαζί με σπουδαίους οργανισμούς και ομάδες με στόχο να βοηθήσουν μεγάλες κοινωνικές ομάδες

Στο BounceBack συμμετέχουν μαζί με την ΑΕΚ και η S.S Lazio Karate, η Vedac, το University of Pannonia, η ΜΙΛΗΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ Α.Ε και η R&DO Ltd.

Το έργο BOUNCEBACK είναι μια πρωτοβουλία που συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Erasmus + της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και περιλαμβάνει αθλητικά και ακαδημαϊκά ιδρύματα με σκοπό την ενίσχυση της ένταξης των πρώην αθλητών στην απασχόληση και την επιχειρηματικότητα.
Αυτό γίνεται μέσω μιας καινοτόμου μαθησιακής προσέγγισης που στοχεύει στη μεταφορά των δεξιοτήτων που αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια της καριέρας των αθλητών σε εργαλεία που είναι χρήσιμα στον επαγγελματικό και επιχειρηματικό κόσμο.
Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.bouncebackathletes.eu».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X