Δημήτρης Κουφοντίνας: Εκτός ΜΕΘ στο νοσοκομείο Λαμίας

Δημήτρης Κουφοντίνας: Εκτός ΜΕΘ στο νοσοκομείο Λαμίας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι γιατροί χαρακτηρίζουν την υγεία του Δημήτρη Κουφοντίνα γενικά καλή.

Βγήκε το μεσημέρι της Τρίτης από τη ΜΕΘ του νοσοκομείου Λαμίας ο πρώην απεργός πείνας, Δημήτρης Κουφοντίνας, αναφέρει το lamiareport.gr. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι γιατροί χαρακτηρίζουν την κατάστασή του γενικά καλή και θα συνεχίσει για όσο διάστημα χρειαστεί τη νοσηλεία του στο θάλαμο – κελί του 1ου ορόφου της Παθολογικής Κλινικής του γενικού νοσοκομείου Λαμίας.

Ο πολυισοβίτης της 17 Νοέμβρη έμεινε στην εντατική του Νοσοκομείου Λαμίας εννέα ημέρες μετά την απόφασή του να σταματήσει την απεργία πείνας που είχε ξεκινήσει στις 8 Ιανουαρίου. Είχε εισαχθεί στο Νοσοκομείο Λαμίας στις 25 Ιανουαρίου από επιπλοκές που του είχε δημιουργήσει η απόφασή του αυτή και τελικά στις 16 Φεβρουαρίου εισήχθη με σοβαρά προβλήματα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Μάλιστα για λίγες ημέρες η απεργία πείνας είχε γίνει και απεργία δίψας με τον ίδιο να αρνείται και τον ορό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X