Χιμένεθ στην «Marca»: «Ο Μάνταλος είναι ο πιο ταλαντούχος παίκτης με την μπάλα στην Ελλάδα»

Χιμένεθ στην «Marca»: «Ο Μάνταλος είναι ο πιο ταλαντούχος παίκτης με την μπάλα στην Ελλάδα»
Photo Credits: INTIME

Οσα είπε μεταξύ άλλων ο Μανόλο Χιμένεθ στην Marca για τους διεθνείς Πέτρο Μάνταλο, Μιχάλη Μπακάκη και Στράτο Σβάρνα ενόψει του αγώνα της Ελλάδας με την Ισπανία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε στην Ισπανία με αφορμή το παιχνίδι της Πέμπτης με την Εθνική, με τον τεχνικό της ΑΕΚ να αναφέρεται μεταξύ άλλων, για τη φετινή δύσκολη χρονιά λόγω της πανδημίας και για τους πολλούς τραυματισμούς των παικτών.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν θα μπορούσε να μη μιλήσει για την Εθνική ομάδα, κάνοντας ειδική αναφορά στους διεθνείς της ΑΕΚ, Πέτρο Μάνταλο, Μιχάλη Μπακάκη και Στράτο Σβάρνα.

Οσα είπε μεταξύ άλλων ο Μανόλο Χιμένεθ στην «Marca»

«Είναι μια δύσκολη χρονιά για όλες τις ομάδες. Εάν υπάρχουν πολλές περιπτώσεις COVID όπως στην ΑΕΚ, επηρεάζει πολύ τους παίκτες. Υπάρχουν πολλοί τραυματισμοί, επειδή η προετοιμασία δεν μπορούσε να γίνει κανονικά».

Για την Εθνική: «Υπάρχουν παίκτες της ΑΕΚ στην Εθνική. Για μένα ο Πέτρος Μάνταλος είναι ο πιο ταλαντούχος παίκτης με την μπάλα στην Ελλάδα. Η φυσική του θέση είναι στο κέντρο, αλλά στην εθνική ομάδα παίζει στο αριστερό άκρο, με την τάση να συγκλίνει. Ο Μπακάκης είναι δεξί μπακ με μεγάλη ταχύτητα και ο Σβάρνας κεντρικός αμυντικός και το μέλλον στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα επόμενα χρόνια».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X