Νέο σοκ με Σάκχοφ: Υπέστη θλάση και αυτός!

Νέο σοκ με Σάκχοφ: Υπέστη θλάση και αυτός!
Photo Credits: INTIME

Νέο σοκ στην ΑΕΚ - Θλάση και ο Γεβγέν Σάκχοφ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνεχίζονται τα προβλήματα στην ΑΕΚ, καθώς ο Γεβγέν Σάκχοφ υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στον δεξιό τετρακέφαλο.

Ο Ουκρανός μέσος είχε νιώσει ενοχλήσεις στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και υπεβλήθη σε μαγνητική, τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν πως έχει υποστεί θλάση και πλέον θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Ο Σάκχοφ υπέστη θλάση πρώτου προς δεύτερου βαθμού, αλλά είναι σε συγκεκριμένο μυ του τετρακέφαλου που δεν απαιτεί μεγάλο διάστημα για την αποκατάσταση.

Να σημειωθεί πως ο Ουκρανός ζήτησε λίγο μεγαλύτερη άδεια από τους συμπαίκτες του και θα φύγει αύριο για Ουκρανία (λόγω covid έχει να δει και τη γυναίκα του κοντά στους οχτώ μήνες) αλλά θα ξεκινήσει αμέσως αποθεραπεία εκεί σε δικό του φυσιοθεραπευτή και έχει ελπίδες ακόμα και να προλάβει το ματς με Ολυμπιακό.

Να τονίσουμε πως είχε αισθανθεί ένα μικρό σφίξιμο μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ και έκανε χθες το απόγευμα μαγνητική.

Από εκεί και πέρα, εκτός από τον Σάκχοφ που έκανε θεραπεία και των Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Κώστα Γαλανόπουλο που ακολούθησαν σήμερα ατομικό πρόγραμμα, οι υπόλοιποι παίκτες της ΑΕΚ προπονήθηκαν κανονικά σήμερα στα Σπάτα.

Η αυριανή προπόνηση της ΑΕΚ είναι προγραμματισμένη στις 11.00.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X