Χιμένεθ για το Ισπανία-Ελλάδα: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο βελτιώνεται συνεχώς»

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Εξαλλος ο Χιμένεθ για το 2-1! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οσα είπε ο Μανόλο Χιμένεθ για το ματς της Εθνικής με την Ισπανία για την πρεμιέρα των προκριματικών του Μουντιάλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε στη συνδρομητική τηλεόραση κι αναφέρθηκε για το παιχνίδι της Εθνικής με την Ισπανία την προσεχή Πέμπτη, στην πρεμιέρα των προκριματικών για το Μουντιάλ του Κατάρ.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ αναφέρθηκε για το ματς, για τις διαφορές των δύο ομάδων και τόνισε πως το ελληνικό ποδόσφαιρο βελτιώνεται συνεχώς.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova o Μανόλο Χιμένεθ

«Αρχικά να πω ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο βλέπω πως συνεχίζει να βελτιώνεται. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής από τη φύση του είναι ανταγωνιστικός. Κάθε φορά αποκτά όλο και περισσότερες επαγγελματικές συνήθειες. Φροντίζει τον εαυτό του και ζει για το ποδόσφαιρο.

Η Ισπανία εδώ και πολλά χρόνια προσπαθεί να το περνάει αυτό μέσα από τη δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες. Έχει ένα στυλ παιχνιδιού το οποίο είναι διαφορετικό σε σχέση με τις υπόλοιπες Εθνικές ομάδες. Αφού κατέκτησε το Euro και το Παγκόσμιο Κύπελλο, όπως σε όλα πράγματα, χρειάστηκε χρόνο λόγω του ότι κάποιοι παίκτες έπρεπε να αποσυρθούν.

Η Ισπανία έχει ξεκάθαρα στο μυαλό της τι θέλει και ο Λούις Ενρίκε αναζητεί ποδοσφαιριστές με αυτού του είδους το προφίλ. Αυτό είναι ένα όνειρο για κάθε προπονητή, όταν είσαι στην Εθνική Ισπανίας και έχεις στη διάθεσή του να επιλέξεις τέτοιους παίκτες χωρίς να πρέπει να πληρώσεις, είναι ένα όνειρο.

Σίγουρα θα χρειαστεί λίγη υπομονή γιατί μετά την αποχώρηση των Τσάβι, Ινιέστα, Πουγιόλ, Αλόνσο, Βίγια, Κασίγιας και πολλοί ακόμα, είναι λογικό να χρειάζεται κάποιος χρόνος, αλλά γνωρίζω ότι είναι στο σωστό δρόμο και δουλεύουν πάνω σε αυτόν».

Δείτε εδώ το βίντεο με τις δηλώσεις του τεχνικού της ΑΕΚ

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X