Νέο Σοκ: Απειλείται το αρνητικό ρεκόρ-Εκτιμήσεις για πάνω από 3.500 κρούσματα σήμερα!

Κορωνοϊός: 101 θάνατοι την τελευταία ημέρα -2.135 κρούσματα και 562 διασωληνωμένοι!

Πολύ πιθανό να σπάσει το αρνητικό ρεκόρ που είχε σημειωθεί στις 17 Μαρτίου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περισσότερα από 3.000 κρούσματα κορονοϊού αναμένεται να ανακοινωθούν σήμερα, Τρίτη, 23 Μαρτίου. Σύμφωνα με πληροφορίες είναι πολύ πιθανό να σπάσει το αρνητικό ρεκόρ που είχε σημειωθεί στις 17 Μαρτίου του 2021, όταν ο ΕΟΔΥ είχε ανακοινώσει 3.465 κρούσματα.

Τον μεγάλο αριθμό κρουσμάτων που θα ανακοινωθεί το απόγευμα ουσιαστικά προανήγγειλε και ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας, λέγοντας ότι θα είναι ιδιαίτερα υψηλός. «Οι τελευταίες εβδομάδες είναι πολύ δύσκολες» υπογράμμισε ο κ. Αρκουμανέας και σημείωσε ότι «θα συνεχίσουμε και τις επόμενες να βλέπουμε αύξηση κρουσμάτων. Χρειάζεται από όλους υπομονή και τήρηση των μέτρων».

Την πρώτη ημέρα της επιστράτευσης των ιδιωτών γιατρών, ο ΕΟΔΥ αναμένεται να ανακοινώσει παραπάνω από 3.000 κρούσματα. Πληροφορίες του ethnos.gr αναφέρουν ότι τα κρούσματα του κορονοϊού ενδέχεται να σημειώσουν νέο αρνητικό ρεκόρ. Αυτό σημαίνει ότι τα όποια βήματα για την μερική άρση του lockdown, πηγαίνουν πίσω, όπως το άνοιγμα του λιανεμπορίου, των σχολείων και της εστίασης.

Η εικόνα θα συνεχίσει να είναι εφιαλτική καθώς εδώ και τρεις ημέρες σημειώνονται αρνητικά ρεκόρ διασωληνωμένων. Την δυσκολία της κατάστασης έχει περιγράψει και ο υπουργός Υγείας, Βασίλη Κικίλιας.

πηγή Ethnos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X