Τουόβι: «Παίζουμε με την ΑΕΚ για να μείνουμε ζωντανοί» (VIDEO)

Τουόβι: «Παίζουμε με την ΑΕΚ για να μείνουμε ζωντανοί» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής της Στρασμπούρ μίλησε για τον αποψινό αγώνα με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πριν μια εβδομάδα η ΑΕΚ υποδέχθηκε την γαλλική Στρασμπούρ στο ΟΑΚΑ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Basketball Champions League και πήρε μεγάλη νίκη με 77-68.

Σήμερα, οι δυο ομάδες αναμετρώνται ξανά, στη Γαλλία αυτή τη φορά, για την 4η αγωνιστική του ομίλου και ο προπονητής των γηπεδούχων, Λάσι Τουόβι, μίλησε για την αναμέτρηση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είχαμε τον έλεγχο για 30 λεπτά, αλλά τα τρίποντα στην τέταρτη περίοδο μας σκότωσαν. Τέτοια πράγματα πρέπει να αποφύγουμε σήμερα. Αν παίξουμε στο πραγματικό μας επίπεδο, το σκορ μπορεί να είναι κλειστό στο τέλος. Μην ξεχνάμε όμως ότι η ΑΕΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα. Και πάλι, η πρόκληση είναι τεράστια. Δεν είναι αδύνατο να πάρουμε τη νίκη, αλλά πρέπει να είμαστε καλοί. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά και να μη χάνουμε τη συγκέντρωση μας ούτε για πέντε λεπτά. Άπαντες πρέπει να δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό από την αρχή μέχρι το τέλος. Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο πρέπει να νικήσουμε. Παίζουμε για να παραμείνουμε ζωντανοί, γιατί αν χάσουμε, όλα τελείωσαν. Η προσέγγιση μας είναι με νοοτροπία «March Madness».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X