«Δεν ενδιαφέρεται για Ελλάδα, Βέλγιο, Ρωσία ο Πέρετζ-Τον θέλουν Βέρντερ και αγγλικές ομάδες»

«Δεν ενδιαφέρεται για Ελλάδα, Βέλγιο, Ρωσία ο Πέρετζ-Τον θέλουν Βέρντερ και αγγλικές ομάδες»
Photo Credits: INTIME

Οσα αναφέρουν οι Ισραηλινοί για το μέλλον του Ντορ Πέρετζ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το όνομα του Ντορ Πέρετζ συνδέθηκε με την ΑΕΚ το προηγούμενο διάστημα, αλλά υπάρχουν εξελίξεις σύμφωνα με τα ΜΜΕ του Ισραήλ, αναφορικά με το μέλλον του 25χρονου μέσου.

Πιο συγκεκριμένα, το «Sport1.maariv.co.il» αναφέρει πως ο Πέρετζ εξετάζεται «ζεστά» από την Βέρντερ Βρέμης και παράλληλα τονίζει πως ο διεθνής μέσος του Ισραήλ δεν δείχνει διατεθειμένος να μετακομίσει σε Ελλάδα, Βέλγιο και Ισραήλ, απορρίπτοντας το ενδιαφέρον συλλόγων αυτών των χωρών. Ενώ παράλληλα τον τσεκάρουν και ομάδες από την Αγγλία.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα για τον Πέρετζ

«Η Βέρντερ Βρέμης θέλει τον Πέρετζ και έχουν γίνει πρόσφατα αρκετές αρχικές συνομιλίες μεταξύ των δύο πλευρών. Όπως είναι γνωστό, το συμβόλαιο του Πέρετζ με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ τελειώνει το καλοκαίρι. Οι εκπρόσωποι της Βέρντερ παρακολουθούν τον Ντορ και αναμένεται να συνεχίσουν να τον παρακολουθούν και στους αγώνες της Εθνικής του Ισραήλ για τα προκριματικά του Μουντιαλ, όπως επιβεβαίωσε το περιβάλλον του παίκτη. Ωστόσο, αποδεικνύεται ότι η Βέρντερ δεν είναι μόνη. Το «Sport1» έχει μάθει ότι ο Πέρετζ εξετάζεται κι από πολλές αγγλικές ομάδες, με τον παίκτη και τους εκπροσώπους του τις τελευταίες εβδομάδες να απορρίπτουν το ενδιαφέρον ομάδων από Βέλγιο, Ρωσία και Ελλάδα», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Ο Πέρετζ κάνει σούπερ χρονιά φέτος με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, έχοντας 8 γκολ και 7 ασίστ σε 40 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και είναι ένα από τα πιο hot ονόματα τη δεδομένη στιγμή στο Ισραήλ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X