Το ταξίδι-οδύσσεια του Λιβάι Γκαρσία

Το ταξίδι-οδύσσεια του Λιβάι Γκαρσία
Photo Credits: INTIME

Ταξίδι μιας ημέρας θα κάνει ο Λιβάι Γκαρσία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οδύσσεια περιμένει τον Λιβάι Γκαρσία προκειμένου να παίξει με την εθνική του Τρινιντάντ και Τομπάγκο. Ο άσος της ΑΕΚ θα κάνει σχεδόν μια μέρα για να φτάσει στον Αγιο Δομίνικο προκειμένου να ενσωματωθεί στην εθνική της χώρας του.

Εκεί, στο Σάντο Ντομίνγκο θα γίνει και το παιχνίδι με την Γουιάνα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου για τη ζώνη της κεντρικής Αμερικής. Αυτό αφού για λόγους πρωτοκόλλου για τον covid19 το υπουργείο Υγείας του Τρινιντάντ δεν έδωσε άδεια διεξαγωγής στη χώρα. Η έδρα μετατέθηκε στον Αγιο Δομίνικο με τους «Σόκας» να παίζουν τυπικά ως γηπεδούχοι.

Από εκεί θα πάνε στο Πουέρτο Ρίκο όπου θα γίνει στις 28 Μαρτίου το δεύτερο ματς της ομάδας του Γκαρσία για τα προκριματικά. Πως θα πάει; Αθήνα – Γερμανία – Μαδρίτη – Αγιος Δομίνικος – Πουέρτο Ρίκο και πάλι πίσω ώστε να επιστρέψει στην ΑΕΚ και να είναι έτοιμος για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Προφανώς τα ταξίδια πολλά και μεγάλα σε διάρκεια.

Στα αξιοσημείωτα για τον άσο της ΑΕΚ είναι ότι θα δει και πάλι μετά από ενάμιση χρόνο τον μικρότερο αδερφό του, Τζούντα. Ο εικοσάχρονος Τζούντα κλήθηκε και αυτός μετά από καιρό στην εθνική ομάδα και θα πλαισιώσει με τον Λιβάι τα δύο άκρα της επιθέσης της εθνικής ομάδας που Τρινιντάντ. Ο νεαρός Τζούντα παίζει στην Ινδία και στην Νερόκα, όπου αγωνίζεται ο μεγαλύτερος αδερφός των Γκαρσία ο Ναθαναήλ, 27 ετών, που η αυτή τη φορά δεν κλήθηκε στην εθνική. Ετσι χάθηκε η ευκαιρία και τα τρία αδέλφια Γκαρσία, τα οποία και τα τρία παίζουν ποδόσφαιρο και μάλιστα σε υψηλό για την χώρα επίπεδο, να αγωνιστούν και οι τρεις μαζί στην εθνική ομάδα.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X