Ντικούδης: «Η απόφαση της ΕΟΚ είναι εκτός λογικής, δείχνει ασέβεια»

Την απόφαση της ΕΟΚ σχολίασε ο Δήμος Ντικούδης

Οι εκλογές για την νέα προεδρία της ΕΟΚ δεν θα γίνουν τελικά στις 28 Μαρτίου, αλλά στις 23 Μαΐου, όπως ανακοινώθηκε επίσημα την Δευτέρα. Ο Δήμος Ντικούδης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, σχολίασε την απόφαση αυτή, τονίζοντας πως είναι ασέβεια προς τους θεσμούς και πως δεν πρέπει να είναι όμηρος το ίδιο το μπάσκετ.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο παλαίμαχος παίκτης:

«Θέλω να πω τα εξής: Αναδείχθηκε σαν παίκτης μέσα από το πάλαι ποτέ περίφημο αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΕΟΚ. Υπήρξε μέλος των εθνικών ομάδων για 10 χρόνια, αποκομίζοντας πολλά οφέλη, τόσο ως παίκτης, όσο και ως άνθρωπος. Οφείλω να αναγνωρίσω λοιπόν ότι διαχρονικά η διοίκηση της ΕΟΚ έχει συμβάλλει τα μέγιστα για την ανάπτυξη του αθλήματος.

Η σημερινή απόφαση της διοίκησης της ΕΟΚ όμως, είναι εκτός λογικής, δείχνει ασέβεια στους θεσμούς και το κυριότερο, δεν σέβεται τα ίδια τα σωματεία, τα οποία μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες επιθυμούν να επιλέξουν την επόμενη διοίκηση που θα τους εκπροσωπεί. Είναι εγκληματικό να κρατείται το μπάσκετ όμηρος! Εύχομαι από αύριο να πρυτανεύσει η λογική και ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X