ΗΠΑ: Μακελειό σε σούπερ μάρκετ στο Κολοράντο - Δέκα νεκροί (VIDEO)

ΗΠΑ: Μακελειό σε σούπερ μάρκετ στο Κολοράντο - Δέκα νεκροί (VIDEO)

Δεύτερο περιστατικό μαζικών πυροβολισμών σε λίγες ημέρες στις ΗΠΑ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δέκα άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένου ενός αστυνομικού, έχασαν τη ζωή τους το απόγευμα της Δευτέρας μέσα σε σούπερ μάρκετ στην πόλη Μπόλντερ, στην πολιτεία Κολοράντο των ΗΠΑ, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Δεν δημοσιοποιήθηκαν τα στοιχεία των θυμάτων, πέραν αυτών του αστυνομικού, Έρικ Τάλι, 51 ετών, που ήταν «ο πρώτος που έφθασε» στο σούπερ μάρκετ King Soopers, όπου οι αρχές ειδοποιήθηκαν πως κάποιος είχε αρχίσει να πυροβολεί.

Ο ύποπτος, αφού τραυματίστηκε στη διάρκεια της επέμβασης της αστυνομίας, που ανέπτυξε ισχυρή δύναμη στο κατάστημα, έχει συλληφθεί, διευκρίνισε ο εισαγγελέας.

Πλάνα που μεταδόθηκαν απευθείας κατά τη διάρκεια της επιχείρησης της αστυνομίας στο σούπερ μάρκετ King Soopers εικονίζουν ένα πρόσωπο, λευκό άνδρα που φοράει μόνο εσώρουχα, να απομακρύνεται, φρουρούμενος από αστυνομικούς, από το κατάστημα. Ο άνδρας, με τα χέρια δεμένα πισθάγκωνα, μοιάζει να έχει τραυματιστεί ελαφρά στο ένα πόδι, διακρίνονται κηλίδες αίματος.

Η αστυνομία δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία του υπόπτου, δεν έχει διατυπώσει καμία εκτίμηση για τα κίνητρά του, ούτε έχει διευκρινίσει τι τον ώθησε να ανοίξει πυρ στο σούπερ μάρκετ. Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, ήταν εφοδιασμένος με τουφέκι εφόδου AR-15, όπλο που έχει χρησιμοποιηθεί κι από άλλους δράστες μαζικών δολοφονιών στο παρελθόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X