Εθνική Ελλάδας: Χάνει Ισπανία ο Γιαννούλης, επιστρέφει με Ονδούρα και Γεωργία (VIDEO)

Εθνική Ελλάδας: Χάνει Ισπανία ο Γιαννούλης, επιστρέφει με Ονδούρα και Γεωργία (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο αριστερός μπακ της Νόριτς θα χάσει τον αγώνα της Ελλάδας στην Ισπανία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χωρίς τον Δημήτρη Γιαννούλη θα αντιμετωπίσει την Ισπανία η Εθνική Ελλάδος, με τον αριστερό μπακ της Νόριτς να έχει ελπίδες συμμετοχής για τα ματς με Ονδούρα και Γεωργία.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ξεκίνησε την προετοιμασία του αρχής γενομένης για το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι του με την Ισπανία την προσεχή Πέμπτη. Σε ό, τι αφορά τον Δημήτρη Γιαννούλη, ο οποίος υπέστη ελαφριά διάσειση στην αναμέτρηση της Νόριτς με την Μπλάκμπερν, ο 25χρονος αριστερός μπακ βρίσκεται στην Αγγλία.

Ο Γιαννούλης κατά πάσα πιθανότητα θα βρίσκεται την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη, ώστε να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή και δεν αποκλείεται να είναι διαθέσιμος τόσο για το φιλικό με την Ονδούρα, όσο και για το δεύτερο παιχνίδι της Εθνικής στα προκριματικά κόντρα στη Γεωργία, αγώνες οι οποίοι θα διεξαχθούν αμφότεροι στη συμπρωτεύουσα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X